top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bestaande verlichting hergebruiken

Lux Systems uit De Rijpt zorgt ervoor dat wij u bestaande verlichting kunnen hergebruiken. Door onze ruime ervaring en samenwerking met sociale werkplaatsen is het mogelijk om delen van uw verlichting her te gebruiken. Dit heeft vele voordelen. Ontdek de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Bestaande verlichting hergebruiken zonder gedoe

Het hergebruiken van bestaande verlichting is mogelijk bij Lux Systems. Het is namelijk mogelijk om de armaturen van uw kantoor te hergebruiken of te kiezen voor omruilarmaturen. Dit heeft vele voordelen. Zo hoeft u bestaande plafond of klimaatbeheersing niet aangepast te worden. U blijft de sfeer houden, maar u kunt wel profiteren van de nieuwste ledverlichting. En dat allemaal zonder gedoe. Kies daarom voor Light for Light. Ontdek de mogelijkheden van sociaal en duurzaam ondernemen met de hulp van ons bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw bestaande verlichting hergebruiken? Ons bedrijf uit De Rijp helpt u hier graag bij. Plan daarom snel een afspraak in voor een lichtplan op maat of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

bottom of page