LUX SYSTEMS STAAT VOOR TRANSPARANTIE

Lux Systems ontwikkeld en levert duurzame Led verlichting voor verschillende specifieke doeleinden. We onderscheiden ons vooral door ons te focussen op de vraag van de klant. Wij bieden innovatieve, duurzame, kwalitatief sterke Led oplossingen op maat. Wij zijn in staat onze inkoop, de logistiek en kwaliteitscontrole van hoogwaardige Led producten met onze eigen mensen te realiseren en te controleren binnen een transparante keten. Door de overheadkosten zo laag mogelijk te houden en het product direct aan de eindgebruiker te leveren houden wij de kosten laag. Wij leveren doorgaans een high-end Led product voor een lagere prijs dan andere spelers op de markt. Met een kantoor in China bepalen wij hoe een lamp eruit moet zien en met welke componenten de lamp wordt gemaakt. Met de nieuwste technische kennis kunnen onze ervaren mensen u ook de beste Retrofit oplossing op maat aanbieden. Altijd op basis van uw eisen en specifieke wensen.

OPGERICHT IN 

2009

6

DISCIPLINES

700+

PROJECTEN

20+

LEVERANCIERS

Jan-willem Zimmer 

Oprichter Lux Systems B.V.

Lux Systems staat voor transparantie.

 

Door onze ruime ervaring zijn we in staat om met de fabrikanten, leveranciers en bedrijven in Europa en China samen Led producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste Europese normen en eisen. 

Onze Led-lampen leveren u een structurele energiebesparing op, een verlaging van de CO2-uitstoot en door de lange levensduur een vermindering van afvalstromen. Al onze lampen zijn uitvoerig getest (CE, RoHS en TÜV Nord) en meten zich moeiteloos met het topsegment wereldwijd. Alle producten van Lux Systems zijn voorzien van hoogwaardige certificeringen en voorzien van minimaal 5 jaar garantie.

Lux Systems is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met Led verlichting voor toepassingen in bedrijfsmatige omgevingen zoals o.a. in kantoren, bedrijfshallen, winkels, magazijnen, buitenterreinen. Wij ontwikkelen, produceren en leveren een breed assortiment aan Led verlichting. De producten van Lux Systems worden gekenmerkt door een hoge hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij doen zaken met gelijkgestemde bedrijven die aan onze hoge eisen kunnen voldoen. Hierbij streven wij onafgebroken naar optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.  Wij zijn al jaren een betrouwbare leverancier van Led verlichting met de focus gericht op het leveren van een hoogwaardig product voor een zeer scherpe prijs.

 

Lux Systems laat de klant profiteren van onze samenwerking met onze partners en leveranciers. Al onze processen en relaties met klanten, collega's en partners zijn zo duurzaam mogelijk. Deze duurzame aanpak is gebaseerd op het uitgangspunt dat iedereen op dezelfde wijze werkt aan kwaliteit, efficiëncy en continuïteit. Door transparantie in alle schakels van de logistieke keten houden wij onze overheadkosten zo laag mogelijk. Dit voordeel delen wij altijd met onze relaties. 

Wij zien een samenwerking gebaseerd op betrouwbaarheid als een voorwaarde om succesvol te kunnen ondernemen.

Onze Europese dealers

Lux Systems heeft in Europa meerdere samenwerkingsverbanden met fabrieken en innovatieve Led ontwikkellaars. We werken samen met bedrijven uit Polen, Duitsland, België en Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij een zeer uitgebreid assortiment aanbieden. 

Fabrikanten China

Lux Systems heeft in de loop van de jaren in China een solide relatie opgebouwd met meerdere fabrieken en kwalitatieve ontwikkellaars van Led verlichting. Door deze samenwerking kunnen wij in China producten laten maken die geheel conform de wens zijn van onze klanten.