top of page

Hoe gaan wij te werk?

Wij denken graag met u mee over de verlichting. Samen met u komen we tot een passend verlichtingsplan dat aansluit aan uw wensen. In een lichtplan wordt de huidige verlichtingssituatie beschreven aan de hand van de ruimte, het type verlichting, plaats van armaturen, lichtkleur en sterkte. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij adviseren u welke producten het beste bij uw eisen en wensen passen en waar deze geplaatst moeten worden voor het beste en een optimaal resultaat. Een optimaal resultaat qua lichtbeeld en beleving, maar zeker ook financieel. 

1

2

3

4

5

Kennismaking

Inventarisatie

Planning

Offerte

Installatie

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar u wensen en problemen over de huidige verlichting.

Na de kennismaking maken onze lichtexperts een inventarisatie van de huidige verlichting binnen u bedrijf

U ontvangt een op maat gemaakte offerte, inclusief persoonlijke besparingsberekening.

Na akkoord gaan we in gesprek om een montage datum in te plannen, hierbij kunt u uiteraard nog vragen stellen.

Onze gecertificeerde monteurs komen bij u langs om de nieuwe ledverlichting te installeren. Na de installatie ontvang u tot 10 jaar garantie!

Wij helpen u graag met!

Gratis energie scan voor uw lichtverbruik

Wat is een Energiescan van Lux Systems? Bij een energiescan kun je snel en gemakkelijk zien hoe en waar je energie - en dus ook geld - kunt besparen. We sporen de voor uw bedrijf relevante energie besparende maatregelen op. Aan de hand van een rapportage geven we u inzicht in uw energieverbruik. Zo krijgt u snel en helder inzicht in uw huidige licht- en energieverbruik. De scan is een perfect uitgangspunt voor een lichtplan op maat.  

Installatie en onderhoud

Naast het geven van deskundig advies en de levering,  regelen we ook de installatie. Veel producten kunnen uit voorraad worden geleverd, of naar wens door Lux systems worden gemaakt. 

Installatie buiten winkeltijden, kantoortijden en werktijden is uiteraard ook mogelijk. Lux Systems beschikt over goed opgeleide, flexibele en ervaren monteurs.

Kortom service van A tot Z! 

bottom of page