top of page

Wij helpen u graag met!

Ons stappenplan

1

2

3

4

5

Kennismaking

Inventarisatie

Planning

Offerte

Installatie

lage-bedrijfshal-2_edited.jpg

Hoe werkt Lux Systems

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar u wensen en problemen over de huidige verlichting.

Na de kennismaking maken onze lichtexperts een inventarisatie van de huidige verlichting binnen u bedrijf

U ontvangt een op maat gemaakte offerte, inclusief persoonlijke besparingsberekening.

Na akkoord gaan we in gesprek om een montage datum in te plannen, hierbij kunt u uiteraard nog vragen stellen.

Onze gecertificeerde monteurs komen bij u langs om de nieuwe ledverlichting te installeren jaar garantie!

Welkom bij Lux Systems 

 

uw expert in bedrijfsverlichting. Wij bieden advies, installatie en maatgerichte oplossingen voor uw verlichtingsbehoeften.

Bij Lux Systems begrijpen we dat bedrijfsverlichting essentieel is voor de functionaliteit en uitstraling van uw zakelijke omgeving. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste verlichtingsoplossingen die perfect passen bij uw specifieke bedrijfssituatie.

Of het nu gaat om kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, wij leveren maatwerk. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw unieke behoeften en zorgen voor optimale verlichtingsefficiëntie en -comfort.

Naast ons deskundig advies nemen wij ook de volledige installatie voor onze rekening. Ons team van professionele installateurs zorgt voor een vakkundige en probleemloze installatie, waarbij we rekening houden met uw planning en minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

Kies Lux Systems voor bedrijfsverlichting die voldoet aan uw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met maatgerichte verlichtingsoplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

bottom of page