Neem contact met ons op: 0299-675041

Projectverlichting, lichtplan en lichtadvies op maat

 

Wij denken graag met u mee over de verlichting. Samen met u komen we tot een passend verlichtingsplan dat aansluit aan uw wensen. In een lichtplan wordt de huidige verlichtingssituatie beschreven aan de hand van de ruimte, het type verlichting, plaats van armaturen, lichtkleur en sterkte. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij adviseren u welke producten het beste bij uw eisen en wensen passen en waar deze geplaatst moeten worden voor het beste en een optimaal resultaat. Een optimaal resultaat qua lichtbeeld en beleving, maar zeker ook financieel. 

Lux Systems maakt met behulp van DIAlux software lichtcalculaties voor uw project om zo te berekenen wat er nodig is om het gewenste lichtniveau te bereiken. Vele professionele bedrijven in de hele wereld maken gebruik van DIALux voor correcte berekeningen en om de uitgebreide mogelijkheden. 

Wij staan u graag te woord voor een persoonlijk lichtadvies of vragen over verlichting. Onafhankelijk van merk of leverancier.

Gratis energiescan van uw licht verbruik 

 

Wat is een Energiescan van Lux Systems? Bij een energiescan kun je snel en gemakkelijk zien hoe en waar je energie - en dus ook geld - kunt besparen. We sporen de voor uw bedrijf relevante energie besparende maatregelen op. Aan de hand van een rapportage geven we u inzicht in uw energieverbruik. Zo krijgt u snel en helder inzicht in uw huidige licht- en energieverbruik.De scan is een perfect uitgangspunt voor een lichtplan op maat.  

Installatie & Onderhoud

 

Naast het geven van deskundig advies en de levering,  regelen we ook de installatie. Veel producten kunnen uit voorraad worden geleverd, of naar wens door Lux systems worden gemaakt. 

Installatie buiten winkeltijden, kantoortijden en werktijden is uiteraard ook mogelijk. Lux Systems beschikt over goed opgeleide, flexibele en ervaren monteurs.

Kortom service van A tot Z!