Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Hergebruik van armaturen op kantoor

Als het tijd is om uw huidige verlichting te vervangen, kies dan voor hergebruik van de armaturen op uw kantoor. Dat scheelt niet alleen gedoe, maar is ook goed voor het milieu. Het fijne is dat de specialisten van Lux Systems uit De Rijp niet aangepast hoeft te worden, aan uw plafond of klimaatbeheersing. Zo blijft u bij de oude armaturen, maar heeft u wel de nieuwste ledverlichting. Ook krijgt u tien jaar garantie op het complete armatuur.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

De voordelen van hergebruik van de armaturen op uw kantoor

Als u uw kantoor wil verduurzamen, kies dan voor het hergebruik van bestaande armaturen op uw kantoor. Het hergebruiken van deze armaturen brengt diverse voordelen met zich mee. Zo behoudt u de uitstraling van uw kantoor, maar u kunt genieten van een duurzame oplossing met het nieuwste materiaal. Ook profiteert u van lage investeringskosten. Wilt u uw bestaande verlichting hergebruiken? Ontdek dan snel de mogelijkheden van Light for Light.

Ontdek de mogelijkheden

Is de ledverlichting van uw kantoor aan vervanging toe? Schakel dan de hulp van Lux Systems uit De Rijp in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u kiest voor hergebruik van bestaande armaturen op uw kantoor. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over ledverlichting voor uw magazijn ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Ook interessant:

Verlichting zorginstellingen | Verlichting werkplek | Projectverlichting