Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Vernieuwen van bedrijfsverlichting

Het vernieuwen van bedrijfsverlichting laat u over aan Lux Systems uit De Rijp. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van energiezuinige verlichting bij verschillende bedrijven. Of het nu kantoren, winkels, magazijnen of buitenterreinen zijn. Wij bieden u altijd een professioneel lichtplan aan passend bij uw situatie. Plan daarom snel een afspraak met ons in.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Vernieuwen van bedrijfsverlichting door een echte professional

De professionals van ons bedrijf vernieuwen uw bedrijfsverlichting met energiezuinige ledverlichting. Zij voldoen aan wettelijk gestelde eisen, waarbij u minimaal vijf jaar garantie krijgt. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken en leveranciers. Naast nieuwe producten bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw bestaande verlichting her te gebruiken. Zo blijft u de sfeer behouden, hoeft u plafond of klimaatbeheersing niet aangepast te worden. Dat scheelt tijd, kosten en is ook nog eens duurzaam. Ontdek ook de andere mogelijkheden en kies ervoor om uw kantoor te verduurzamen.

Plan een afspraak met onze specialisten in

Heeft u interesse om uw bedrijfsverlichting te vernieuwen? Of wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden van ledverlichting voor bedrijven? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Onze proffesionals in De Rijp staan voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over ledverlichting voor uw magazijn ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Ook interessant:

Verlichting zorginstellingen | Verlichting werkplek | Projectverlichting