top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Vernieuwen van bedrijfsverlichting

Het vernieuwen van bedrijfsverlichting laat u over aan Lux Systems uit De Rijp. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van energiezuinige en moderne verlichting bij verschillende bedrijven. Of het nu kantoren, winkels, magazijnen of buitenterreinen zijn. Wij bieden u altijd een professioneel lichtplan aan dat past bij uw situatie. Het vernieuwen van uw bedrijfsverlichting is aan ons dus wel besteed.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Vernieuwen van bedrijfsverlichting door een echte professional

De professionals van ons bedrijf vernieuwen uw bedrijfsverlichting met energiezuinige ledverlichting. Uiteraard voldoet al onze verlichting aan de wettelijke eisen die u gesteld zijn en ontvangt u van ons ook nog eens minimaal vijf jaar garantie! Ons aanbod is gevuld met de meest hoogwaardige merken en de beste leveranciers van verlichting. Om u volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van duurzame bedrijfsverlichting, bieden wij u ook de mogelijkheid aan om uw bestaande verlichting te onderhouden. Zo blijft u de sfeer behouden en hoeft bijvoorbeeld uw plafond of klimaatbeheersing niet aangepast te worden. Dat scheelt tijd, kosten en is ook nog eens duurzaam. Zo helpt Lux Systems u met het vernieuwen van uw bedrijfsverlichting! Ontdek ook al onze mogelijkheden en kies ervoor om uw kantoor te verduurzamen.

Plan een afspraak met onze specialisten in

Heeft u interesse om uw het vernieuwen van uw bedrijfsverlichting? Of wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden van ledverlichting voor bedrijven? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(299) 675041 of een e-mail sturen. Onze proffesionals staan in ieder geval al voor u klaar.

bottom of page