top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Licht en onderhoud voor bedrijven

Zoekt u nog naar een echte specialist op het gebied van licht en onderhoud voor bedrijven? Dan moet u beslist zakendoen met Lux Systems uit De Rijp. Als zakelijke lichtspecialisten is het lichtonderhoud voor uw onderneming aan ons wel besteed. Zo bewaken wij voor u een optimale werking. Kies daarom ook voor ons licht en onderhoud voor bedrijven.

Service-en-onderhoud-verlichtingsinstallaties

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

De voordelen van ons licht en onderhoud voor bedrijven

Wilt gaan voor echt duurzame verlichting op kantoor? Dan heeft u bij ons verschillende opties, zoals het overstappen op kantoorverlichting met label C. Toch is het lang niet altijd nodig om een volledig nieuwe verlichtingsinstallatie aan te schaffen en tóch duurzaam te ondernemen. Wat goed is, hoeft namelijk niet veranderd te worden. Daarom bieden wij u via ons de mogelijkheid aan om het licht aan onderhoud te onderwerpen, zoals wij dat als geen ander voor bedrijven verzorgen. Wij zorgen dat uw ledverlichting voor bedrijven, blijft functioneren als nieuw via onze onderhoudsdienst.

Vraag ons lichtonderhoud aan

Kies voor het licht en onderhoud van ons bedrijf, zodat uw bedrijfsverlichting optimaal blijft presteren. U wilt toch ook dat bijvoorbeeld uw dynamische verlichting indruk blijft maken? Schakel ons in door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op +31(299) 675041. Wij staan namelijk voor u klaar.   

bottom of page