top of page

Dynamische verlichting

Zoekt u naar een optimale manier om dynamische verlichting te integreren op uw werkplek of voor uw project? Dan heeft u een expert nodig die precies weet hoe deze uitdaging het beste aangepakt kan worden. Lux Systems uit De Rijp is een dergelijke specialist. Met vrijwel eindeloze mogelijkheden en de nodige kennis en kunde zijn wij hét aangewezen bedrijf om uw dynamische verlichiting aan te bieden.

De beste opties voor dynamische verlichting vindt u bij ons

Uiteraard claimen wij niet alleen experts te zijn in ons vak, dat hebben wij inmiddels ook mogen bewijzen door onze klanten te ontzorgen met ledverlichting voor bedrijven. Wij hebben namelijk verschillende projecten uitgevoerd waarbij we dynamische verlichting hebben opgeleverd. Nu doen we dit uiteraard graag voor u. Enkele voorbeelden van ons werk op het gebied van dynamische verlichting zijn:

licht 5.png

Treinstations

Wij hebben NS treinstations (Hoofddorp en Amsterdam Zuid WTC) mogen voorzien van onze dynamische verlichting.  

De liften zijn met programma gestuurde RGB Led spots uitgevoerd. Ook hiervoor kunt u bij Lux Systems terecht!

licht 6.png

Bespreek met ons de verlichtingsmogelijkheden

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van dynamische verlichting? Dan staan wij u uiteraard zeer graag te woord op een plan op maat met u op te stellen. Als uw wensen en noden nemen wij mee, waarop wij aan de slag zullen gaan om uw lichtproject ook te laten slagen. Bel ons op via +31(299) 675041 of vul het contactformulier in. Voor u het weet is uw dynamische verlichting dan geïnstalleerd.

bottom of page