top of page

Lux systems staat voor transparantie

Al ruim 10 jaar ervaring in LED

Welkom bij Lux Systems - uw ervaren partner op het gebied van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor bedrijven. Met jarenlange expertise bieden wij op maat gemaakte oplossingen en retrofit mogelijkheden om uw verlichtingssysteem te upgraden, en dit alles met tot 5 jaar garantie.

Bij Lux Systems begrijpen we dat elk bedrijf unieke verlichtingsbehoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie. Ons team van deskundige professionals luistert naar uw wensen en evalueert uw ruimte om een verlichtingsplan te ontwerpen dat efficiëntie, comfort en esthetiek combineert.

Lux systems led verkoop
recycling-pictogram

Weggooien? Kies voor Retrofit

Daarnaast bieden wij retrofit oplossingen om uw bestaande verlichtingssysteem te upgraden naar energiezuinige en duurzame alternatieven. Hiermee kunt u kosten besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen, terwijl u toch geniet van optimale verlichtingsprestaties.

Bij Lux Systems geloven we in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten. Daarom bieden we tot 5 jaar garantie op onze verlichtingsoplossingen, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw investering.

Kies voor duurzaam en kwaliteit

Naast onze op maat gemaakte en retrofit oplossingen, verzorgen wij ook de installatie van hoogwaardige verlichtingsproducten. Wij werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vakkundige en probleemloze installatie, zodat u kunt vertrouwen op een perfect werkend verlichtingssysteem.

 

garantie op Led verlichting
duurzaam-ondernemen

Zorgeloos genieten met onze garantie

Kies voor Lux Systems en profiteer van onze jarenlange ervaring, oplossingen op maat, hoogwaardige producten en tot 5 jaar garantie voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verlichtingsbehoeften kunnen vervullen en uw bedrijfsomgeving kunnen transformeren.

bottom of page