top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Verduurzaming van uw kantoor

Lux Systems uit De Rijp helpt u met de verduurzaming van uw kantoor. Als specialist op het gebied van energiezuinige verlichting bieden wij u diverse mogelijkheden aan om te kiezen voor duurzaam. Dit begint immers bij het kiezen voor ledverlichting. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Verduurzaming van uw kantoor door middel van verlichting

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een steeds belangrijke rol in onze samenleving. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om de verduurzaming van uw kantoor te vergemakkelijk. Een van deze oplossingen is het hergebruiken van armaturen. Hier worden u bestande armaturen hergebruikt of u kiest voor omruilarmaturen die van tevoren zijn schoongemaakt. Uw plafond of klimaatbeheersing hoeft niet aangepast te worden. Zo behoudt u de sfeer van uw huidige kantoor, maar met het nieuwste ledverlichting. Daarnaast ontvangt u ook nog eens tien jaar garantie op het complete armatuur. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor financiering bij het installeren van ledverlichting. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in de verduurzaming van uw kantoor? Ga dan met de specialisten van ons bedrijf in De Rijp in gesprek. Wij zullen u gedegen verlichtingsadvies geven. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij staan voor u klaar.

bottom of page