top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Verduurzaming van uw kantoor

Zoekt u naar een goede manier op de verduurzaming van uw kantoor in te zetten? Dan moet u beslist overwegen uw verlichting mee te nemen in uw plan. Overgaan op bijvoorbeeld de juiste ledverlichting of bestaande verlichting hergebruiken, kan exact de stap zijn die u moet zetten. Uiteraard kan Lux Systems uit de Rijp u hier perfect mee helpen. Met onze verlichting wordt de verduurzaming van uw kantoor een stuk gemakkelijker.  

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Verduurzaming van uw kantoor door middel van verlichting

Zoals u weet speelt duurzaamheid tegenwoordig een steeds belangrijke rol in onze samenleving. Hierdoor zetten veel ondernemers, zoals uzelf, graag net dat ene extra stapje richting een betere werkomgeving voor mensen en milieu. Wij willen u hier met onze verlichting graag bij helpen. Zodoende vindt u met onze hulp verschillende lichtmogelijkheden om de verduurzaming van uw kantoor mee te bespoedigen. Eén van onze effectieve mogelijkheden is het opnieuw gebruiken van armaturen en het hergebruiken van bestaande verlichting. Hier worden uw bestaande armaturen hergebruikt, kiest u voor omruilarmaturen die van tevoren zijn schoongemaakt of krijgt verlichting een nieuw leven. Natuurlijk levert de installatie van ledverlichting ook veel op, met name op het gebied van energiekosten. Daarbij is het zelfs mogelijk om te kiezen voor onze financiering bij het installeren van ledverlichting. Zoals u ziet, denken wij vanuit een lichtkundig oogpunt graag met u mee, om u te helpen met het verduurzamen van uw kantoor aan de hand van onze lichtopties, of door het hergebruiken van bestaande verlichting.

Zorg voor een duurzame werkplek

Heeft u interesse in de verduurzaming van uw kantoor door bestaande verlichting te hergebruiken of door duurzame lampen te plaatsen? Ga dan met de specialisten van ons bedrijf in gesprek. Wij zullen u gedegen verlichtingsadvies geven, zoals alleen wij dat kunnen. Voor vragen en meer informatie over het hergebruiken van bestaande verlichting of nieuwe opties, neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij staan voor u klaar!

bottom of page