top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Financiering voor ledverlichting bij uw bedrijf

Doordat de Nederlandse overheid klimaatdoelen heeft vastgesteld, is het mogelijk om gebruik te maken van financiering als u ledverlichting laat installeren bij uw bedrijf. Om deze doelen te kunnen halen, ondersteund de overheid bedrijven die willen bijdragen aan verduurzaming. Als u investeert in ledverlichting is het in veel gevallen mogelijk om aanspraak te maken op de zogeheten Energie-investeringsaftrek (EIA).

0ef49f74c28a58fd6329b1c526ae2340b0588d70.jpeg

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Financiering gebruiken om ledverlichting te installen bij uw bedrijf

Wilt u tl-verlichting bij uw bedrijf laten vervangen? Ga dan voor ledverlichting van Lux Systems uit De Rijp. Het is namelijk als ondernemer mogelijk om financiering aan te vragen om ledverlichting te laten installeren bij uw bedrijf. Hiervoor kunt u kiezen voor de EIA en de KIA. Het is namelijk zo dat als u in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, u in aanmerking komt voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Ontdek dus snel alle mogelijk voor financiering bij het kiezen voor energiezuinige bedrijfsverlichting.

Plan een afspraak in voor meer informatie

Heeft u interesse om uw kantoor te verduurzamen? Kies dan voor de diensten van Lux Systems uit De Rijp. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden om financiering aan te vragen om ledverlichting te laten installeren bij uw bedrijf. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

bottom of page