top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Tl-verlichting laten vervangen door ons bedrijf

Lux Systems uit De Rijp zorgt ervoor dat de oude tl-verlichting wordt vervangen door ledverlichting in uw bedrijf. Wij hebben al jaren ervaring in het plaatsen van energiezuinige verlichting bij kantoren, winkels, magazijnen, maar ook voor buitenterreinen. Onze experts zorgen ervoor dat u een passende oplossing krijgt voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

tl-vervangen-voor-led

Tl-verlichting professioneel laten vervangen door ons bedrijf

Het laten vervangen van tl-verlichting bij uw bedrijf heeft diverse voordelen. Hiermee creëren wij een grote besparing voor u en tevens ook meer lichtopbrengst. Zo gaat uw werkplek hier zeker op vooruit. Als u uw oude tl-verlichting laat vervangen is het ook mogelijk om bestaande armaturen her te gebruiken. Dat helpt bij aan de verduurzaming van uw kantoor. Ga snel met ons in gesprek en ontdek ook de andere voordelen van het laten installeren van ledverlichting.

Maak vandaag nog een afspraak

Het laten vervangen van tl-verlichting laat u over aan de specialisten ons bedrijf uit De Rijp. Heeft u interesse om een lichtplan te maken voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, waar u al uw wensen met ons kunt bespreken. Hiervoor belt u naar +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Ons specialisten staan voor u klaar.

bottom of page