Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Lichtplan voor op kantoor

Bent u op zoek naar een lichtplan voor uw kantoor? Bij Lux Systems uit De Rijp bent u aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare leverancier op het gebied van ledverlichting. Wij adviseren en plaatsen ledverlichting voor bedrijfsmatige toepassingen. Hierbij voorzien wij vele kantoren, winkels, magazijnen en bedrijfshallen van een lichtplan op maat. We bieden een uitgebreid assortiment ledverlichting en helpen u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Een op maat gemaakt lichtplan voor uw kantoor

Wanneer uw personeel dagelijks vele uren achter een computer of laptop zit, is een goede ledverlichting op uw kantoor noodzakelijk. Hierbij is de juiste kleur en sterkte erg belangrijk. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de grootte van de ruimte of de hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Wij van Lux Systems zijn hierin gespecialiseerd. Wilt u hierover meer informatie? Onze lichtspecialisten helpen u graag met een lichtplan voor uw kantoor, maar ook voor ledverlichting in uw winkel.

Wij denken met u mee

Met een lichtplan voor uw kantoor gaan wij de huidige situatie van uw werkplek in kaart brengen. Uw wensen en voorkeuren worden besproken en onze specialist adviseert u vervolgens met een lichtplan voor uw kantoor. Hierin zal hij advies uitbrengen over de hoeveelheid lichtpunten, het type lamp, de sterkte en kleur, maar ook de plaats van de verlichting. Dit is afhankelijk van hoe de werkplekken ingericht zijn. U wilt namelijk voorkomen dat uw werknemers geen goede verlichting hebben. Wist u dat een slechte verlichting van invloed is op de concentratie en focus van uw personeel?

Productiviteit verhogen middels verlichting

Door uw kantoorruimte te voorzien van de juiste verlichting zal de concentratie en focus van personeel omhooggaan. Hierdoor is uw personeel productiever en minder snel vermoeidheid. Daarnaast kiest u met ledverlichting ook voor verduurzaming van uw kantoor. Wilt u meer informatie over een lichtplan voor uw kantoor? Neem da contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een lichtplan voor uw kantoor en wilt u direct een offerteaanvraag bij ons bedrijf uit De Rijp doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een lichtplan voor uw kantoor en wilt u direct een offerteaanvraag bij ons bedrijf uit De Rijp, in regio Alkmaar, doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

Ook interessant:

Verlichting werkplek | Ledverlichting winkel | Ledverlichting kantoor