top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Lichtplan voor op kantoor

Heeft u behoefte aan een goed lichtplan voor uw kantoor? Bij Lux Systems uit De Rijp zit u in dat geval helemaal goed. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare aanbieder op het gebied van ledverlichting. Wij adviseren en plaatsen ledverlichting voor bedrijfsmatige toepassingen. Ons lichtplan is beschikbaar voor ieder kantoor, winkel, magazijn of bedrijfshal die er gebruik van wil maken. We bieden een uitgebreid assortiment aan ledverlichting en helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Een op maat gemaakt lichtplan voor uw kantoor

Wanneer uw personeel dagelijks vele uren achter een computer of laptop zit, is een goede ledverlichting op uw kantoor noodzakelijk. Hierbij is de juiste kleur en sterkte erg belangrijk. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de grootte van de ruimte of de hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Wij van Lux Systems zijn hierin gespecialiseerd en zijn zodoende in staat het perfecte lichtplan voor ieder bedrijf op te stellen. Wilt u hierover meer informatie? Onze lichtspecialisten helpen u graag met een lichtplan voor uw kantoor, maar ook voor ledverlichting in uw winkel.

Wij denken met u mee

Met een lichtplan voor uw kantoor of andere soort bedrijf, brengen wij de huidige situatie van uw werkplek in kaart. Uw wensen en voorkeuren worden besproken en onze specialist adviseert u vervolgens richting een optimale situatie. Hierin zal hij advies uitbrengen over de hoeveelheid lichtpunten, het type lamp, de sterkte en kleur, de verduurzaaming van uw kantoor, maar ook de plaats van de verlichting. Dit is afhankelijk van hoe de werkplekken ingericht zijn. U wilt namelijk voorkomen dat uw werknemers geen goede verlichting hebben.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een lichtplan voor uw kantoor en wilt u direct een offerteaanvraag bij ons bedrijf uit De Rijp doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij zijn niet voor niet dé specialist voor een lichtplan voor ieder bedrijf. 

bottom of page