top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting kantoor

Wilt u uw kantoor voorzien van ledverlichting? Lux Systems uit De Rijp staat al jarenlang bekend om haar bedrijfsmatige toepassingen op het gebied van duurzame kantoorverlichting. Hierbij voorzien wij uw kantoor, magazijn of winkel van een dynamische verlichting van hoge kwaliteit. Wilt u op een duurzame manier investeren en besparen op uw energiekosten? Dan raden wij u ledverlichting zeker aan. Met ons uitgebreide assortiment ledverlichting helpen wij u graag bij het inrichten van uw kantoor. Voor vrijwel elk kantoor hebben wij geschikte dynamische verlichting. Zo niet, dan hebben wij altijd nog onze op maat gemaakte oplossingen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor duurzame kantoorverlichting.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

 

 

De voordelen van ledverlichting op kantoor

Wij zijn gespecialiseerd in ledverlichting voor bedrijven. Er zijn vele voordelen wanneer u kiest voor ledverlichting bij u op kantoor. Naast de energiebezuiniging en langere levensduur dat onze duurzame kantoorverlichting heeft zijn er nog enkele belangrijke voordelen. Wist u dat verlichting ook invloed heeft op de productiviteit van uw werknemers? Uit onderzoeken is gebleken dat duurzame kantoorverlichting een positieve invloed heeft op de concentratie van mensen. Door het heldere en felle licht is de focus vele malen hoger dan bij conventionele verlichting. Dit zorgt ervoor dat werknemers productiever zijn. Zeg nu eerlijk, welk bedrijf wil geen productievere werknemers? Precies! Wacht dus niet langer en vraag ons naar de mogelijkheden van ledverlichting op kantoor.

Dynamische verlichting op uw kantoor

Met behulp van lichtsensoren is het ook mogelijk de lichtsterkte op uw kantoor te meten. Een dynamische verlichting op kantoor is wat dat betreft ideaal. Op het moment dat er weinig zonlicht in het kantoor is, past de verlichting zich automatisch aan en gaat deze feller branden. Wanneer er veel zonlicht binnenvalt, zal de sensor dit omzetten naar een lagere lichtsterkte. Dit zorgt ervoor dat de omstandigheden voor uw personeel altijd optimaal zijn. Daarnaast bespaart het ook nog eens energie! Wilt u meer informatie over dynamische verlichting op uw kantoor of ledverlichting voor in uw winkel? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op voor duurzame kantoorverlichting

Heeft u interesse in ledverlichting of dynamische verlichting op uw kantoor of bedrijfshal en wilt u een offerteaanvraag doen bij ons bedrijf uit De Rijp. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wilt u meer informatie over dynamische verlichting voor op kantoor? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen uw vragen over duurzame kantoorverlichting zo snel mogelijk in behandeling.

bottom of page