top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor op kantoor

Wilt u uw kantoor voorzien van ledverlichting? Lux Systems uit De Rijp staat al jarenlang bekend om haar bedrijfsmatige toepassingen op het gebied van duurzame kantoorverlichting. Hierbij voorzien wij uw kantoor, magazijn of winkel van een dynamische verlichting van hoge kwaliteit. Wij helpen u met ons uitgebreide assortiment ledverlichting graag bij het duurzaam inrichten van uw kantoor. Voor vrijwel elk kantoor hebben wij geschikte dynamische verlichting. Bij ons zit u dus goed voor duurzame kantoorverlichting.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

De voordelen van ledverlichting op kantoor

Wij zijn gespecialiseerd in ledverlichting voor bedrijven. Hierdoor zijn er vele voordelen wanneer u kiest voor onze ledverlichting bij u op kantoor. Naast de energiebezuiniging en langere levensduur dat onze duurzame kantoorverlichting heeft zijn er nog enkele belangrijke voordelen. Wist u dat deze bijvoorbeeld ook invloed heeft op de productiviteit van uw werknemers? Uit onderzoeken is gebleken dat duurzame kantoorverlichting een positieve invloed heeft op de concentratie van uw personeel. Wacht dus niet langer en vraag ons naar de mogelijkheden van ledverlichting op kantoor.

Dynamische verlichting op uw kantoor

Met behulp van lichtsensoren is het ook mogelijk de lichtsterkte op uw kantoor te meten. Een dynamische verlichting op kantoor is wat dat betreft ideaal. Als er weinig zonlicht in het kantoor is, past de verlichting zich automatisch aan en gaat deze feller branden. Wanneer er veel zonlicht binnenvalt, zal de sensor dit omzetten naar een lagere lichtsterkte. Wij geven u graag meer informatie over dynamische verlichting op uw kantoor of ledverlichting voor in uw winkel.

Neem contact met ons op voor duurzame kantoorverlichting

Heeft u interesse in ledverlichting of dynamische verlichting op uw kantoor of bedrijfshal en wilt u een offerteaanvraag doen bij ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur vul ons contactformulier in. Wij nemen uw vragen over duurzame kantoorverlichting of dynamische verlichting voor op kantoor zo snel mogelijk in behandeling.

bottom of page