Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Wilt u uw kantoor voorzien van ledverlichting? Lux Systems staat al jarenlang bekend om haar bedrijfsmatige toepassingen op het gebied van ledverlichting. Hierbij voorzien wij vele kantoren, magazijnen en winkels van hoge kwaliteit ledverlichting. Wilt u op een duurzame manier investeren en besparen op uw energiekosten? Dan raden wij u ledverlichting zeker aan. Met ons uitgebreide assortiment ledverlichting helpen wij u graag bij het inrichten van uw kantoor. Voor vrijwel elke kantoorruimte hebben wij geschikte verlichting. Zo niet, dan hebben wij altijd nog onze op maat gemaakte oplossingen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres. Plan vandaag nog uw afspraak in!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

De voordelen van ledverlichting op kantoor

Er zijn vele voordelen wanneer u kiest voor ledverlichting bij u op kantoor. Naast de energiebezuiniging en langere levensduur zijn er nog enkele belangrijke voordelen. Wist u dat verlichting ook invloed heeft op de productiviteit van uw werknemers? Uit onderzoeken is gebleken dat ledverlichting een positieve invloed heeft op de concentratie van mensen. Door het heldere en felle licht is de focus vele malen hoger dan bij conventionele verlichting. Dit zorgt ervoor dat  werknemers productiever zijn. Zeg nu eerlijk, welk bedrijf wil geen productievere werknemers? Precies! Wacht dus niet langer en vraag ons naar de mogelijkheden van ledverlichting op kantoor.

Dynamische verlichting op uw kantoor

Met behulp van lichtsensoren is het ook mogelijk de lichtsterkte op uw kantoor te meten. Een dynamische verlichting op kantoor is wat dat betreft ideaal. Op het moment dat er weinig zonlicht in het kantoor is, past de verlichting zich automatisch aan en gaat deze feller branden. Wanneer er veel zonlicht binnenvalt, zal de sensor dit omzetten naar een lagere lichtsterkte. Dit zorgt ervoor dat de omstandigheden voor uw personeel altijd optimaal zijn. Daarnaast bespaart het ook nog eens energie! Wilt u meer informatie over dynamische verlichting op uw kantoor?

Neem contact met ons op voor ledverlichting op kantoor

Heeft u interesse in ledverlichting of dynamische verlichting op uw kantoor en wilt u een offerteaanvraag doen bij ons bedrijf uit De Rijp, nabij Alkmaar? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen uw vragen zo snel mogelijk in behandeling.

Ook interessant:

Ledverlichting bedrijven | Ledverlichting bedrijfshal | Ledverlichting winkel