Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

De ledverlichting van uw bedrijfshal is enorm belangrijk. Het is bepalend voor zaken zoals productiviteit, veiligheid van werknemers, verduurzaming en het omlaag brengen van kosten. Door verkeerd of onvoldoende licht krijgen werknemers bijvoorbeeld last van vermoeide ogen, of is het mogelijk dat er onveilige situaties ontstaan. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat de bedrijfshalverlichting van het pand op orde is. Verlangt u het beste resultaat van uw werknemers? Met de bedrijfshalverlichting van Lux Systems werkt jouw personeel onder de beste omstandigheden. Voorkom fouten, ongelukken en bespaar energie. Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Investeer in ledverlichting voor uw bedrijfshal

Ook Nederland heeft zich te houden aan het klimaatakkoord. Hierdoor ontstaat nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van elektriciteit. Oude tl-lampen worden vervangen door ledverlichting om energie te besparen en als bedrijf te verduurzamen. Veel bedrijven zetten tegenwoordig al in op innovatie en duurzaamheid van bedrijfspanden. Uiteindelijk is het een investering die zich uitbetaald. Wilt u weten hoe wij uw bedrijfshalverlichting eenvoudig om kunnen zetten naar ledverlichting? Wij helpen u graag!

Wij nemen de installatie en het onderhoud voor u uit handen

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de levering en de installatie van de ledverlichting voor uw bedrijfshal? Of ziet u het niet zitten zelf alle ledverlichting te vervangen? Met de service van Lux Systems is dat geen enkel probleem. Naast het deskundig advies en de levering, regelen wij ook de installatie van de ledverlichting in uw bedrijfshal. Wij hebben een team van ervaren monteurs die dit voor u uit handen nemen. Onze monteurs gaan voor u aan de slag en sluiten alle ledverlichting vakkundig en professioneel aan.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u advies, een offerte aanvragen of heeft u een vraag over de ledverlichting voor uw bedrijfshal? Wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp, nabij Alkmaar, zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Ook interessant:

Ledverlichting parkeergarage | Lichtplan kantoor | Industriële ledverlichting