top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor de bedrijfshal

De solar ledverlichting van uw bedrijfshal is, in combinatie met het armatuur, enorm belangrijk. Het is bepalend voor zaken zoals de productiviteit, veiligheid van werknemers, verduurzaming en het omlaag brengen van kosten. Door verkeerd of onvoldoende licht krijgen werknemers bijvoorbeeld last van vermoeide ogen, of is het mogelijk dat er onveilige situaties ontstaan. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat de bedrijfshalverlichting van het pand op orde is. Verlangt u het beste resultaat van uw werknemers? Met de bedrijfshalverlichting van Lux Systems uit De Rijp werkt uw personeel onder de beste omstandigheden. Voorkom fouten, ongelukken en bespaar energie. Heeft u interesse in bedrijfshalverlichting? Neem contact met ons op over onze bedrijfshalverlichting! Wij leggen namelijk alles uit over de solar bedrijfsverlichting die we aanbieden en bespreken de gewenste armatuur voor de verlichting van bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Investeer in solar ledverlichting voor uw bedrijfshal

Ook Nederland heeft zich te houden aan het klimaatakkoord. Hierdoor ontstaat nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van elektriciteit. Oude tl-lampen worden vervangen door solar ledverlichting om energie te besparen. Eén goede manier om als bedrijf te verduurzamen. Veel bedrijven zetten tegenwoordig al in op de innovatie en duurzaamheid van bedrijfspanden aan de hand van solar bedrijfsverlichting met het juiste armatuur. Uiteindelijk is alle solar verlichting een investering die zich uitbetaald voor bedrijven. Wilt u weten hoe wij uw bedrijfshalverlichting eenvoudig om kunnen zetten naar ledverlichting? Wij helpen u ook in dit geval graag! Tevens het maken van een lichtplan voor uw kantoor, met goede solar bedrijfsverlichting en het juiste armatuur voor iedere lamp is aan ons wel besteed.

Wij nemen de installatie en het onderhoud voor u uit handen

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de levering en de installatie van de solar ledverlichting voor uw bedrijfshal? Of ziet u het niet zitten zelf alle industriele ledverlichting te vervangen? Met de service van Lux Systems is dat geen enkel probleem. Naast het deskundig advies en de levering, regelen wij ook de installatie van de solar ledverlichting in uw bedrijfshal. Wij hebben een team van ervaren monteurs die het plaatsen van solar verlichting voor bedrijven uit handen neemt. Onze monteurs vernieuwen uw bedrijfsverlichting vakkundig en professioneel.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor bedrijfshalverlichting

Wilt u advies, een offerte aanvragen of heeft u een vraag over de solar ledverlichting voor uw bedrijfshal of ledverlichting voor uw parkeergarage? Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen met onze solar verlichting voor bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op over uw bedrijfshalverlichting via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over solar bedrijfsverlichting? Vul dan ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

bottom of page