top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Ledverlichting voor de bedrijfshal

De (solar) ledverlichting van uw bedrijfshal is enorm belangrijk. Het is bepalend voor zaken zoals productiviteit, veiligheid van werknemers, verduurzaming en het omlaag brengen van kosten. Door verkeerd of onvoldoende licht krijgen werknemers bijvoorbeeld last van vermoeide ogen, of is het mogelijk dat er onveilige situaties ontstaan. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat de bedrijfshalverlichting van het pand op orde is. Verlangt u het beste resultaat van uw werknemers? Met de bedrijfshalverlichting van Lux Systems uit De Rijp werkt jouw personeel onder de beste omstandigheden. Voorkom fouten, ongelukken en bespaar energie. Heeft u interesse in bedrijfshalverlichting? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

 

Investeer in solar ledverlichting voor uw bedrijfshal

Ook Nederland heeft zich te houden aan het klimaatakkoord. Hierdoor ontstaat nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van elektriciteit. Oude tl-lampen worden vervangen door (solar) ledverlichting om energie te besparen en als bedrijf te verduurzamen. Veel bedrijven zetten tegenwoordig al in op innovatie en duurzaamheid van bedrijfspanden. Uiteindelijk is het een investering die zich uitbetaald. Wilt u weten hoe wij uw bedrijfshalverlichting eenvoudig om kunnen zetten naar ledverlichting? Wij helpen u graag! Ook met het maken van een lichtplan voor uw kantoor.

Wij nemen de installatie en het onderhoud voor u uit handen

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de levering en de installatie van de (solar) ledverlichting voor uw bedrijfshal? Of ziet u het niet zitten zelf alle industriele ledverlichting te vervangen? Met de service van Lux Systems is dat geen enkel probleem. Naast het deskundig advies en de levering, regelen wij ook de installatie van de (solar) ledverlichting in uw bedrijfshal. Wij hebben een team van ervaren monteurs die dit voor u uit handen nemen. Onze monteurs vernieuwen uw bedrijfsverlichting vakkundig en professioneel.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor bedrijfshalverlichting

Wilt u advies, een offerte aanvragen of heeft u een vraag over de (solar) ledverlichting voor uw bedrijfshal of ledverlichting voor uw parkeergarage? Wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over bedrijfshalverlichting? Vul dan ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

bottom of page