top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor uw bedrijfshal  

Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van verlichtingssystemen willen we graag de voordelen van LED verlichting voor bedrijfshallen benadrukken. Bij Lux Systems hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. In dit artikel zullen we uitleggen waarom LED verlichting de ideale keuze is voor bedrijfshallen, en hoe het aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van energie-efficiëntie, kostenbesparing en kwaliteit van verlichting.

firefly-magazijn-ledverlichting.jpg

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Investeer in ledverlichting voor uw bedrijfshal

Ook Nederland heeft zich te houden aan het klimaatakkoord. Hierdoor ontstaat nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van elektriciteit. Oude tl-lampen worden vervangen door solar ledverlichting om energie te besparen. Eén goede manier om als bedrijf te verduurzamen. Veel bedrijven zetten tegenwoordig al in op de innovatie en duurzaamheid van bedrijfspanden aan de hand van solar bedrijfsverlichting met het juiste armatuur. Uiteindelijk is alle solar verlichting een investering die zich uitbetaald voor bedrijven. Wilt u weten hoe wij uw bedrijfshalverlichting eenvoudig om kunnen zetten naar ledverlichting? Wij helpen u ook in dit geval graag! Tevens het maken van een lichtplan voor uw kantoor, met goede solar bedrijfsverlichting en het juiste armatuur voor iedere lamp is aan ons wel besteed.

Strak en modern design met onze eigen luxline pro

Bent u op zoek naar een efficiënte en veelzijdige verlichtingsoplossing voor uw bedrijf? Maak kennis met de Luxline Pro, een geavanceerd systeem van lijnverlichting dat is ontworpen om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, de Luxline Pro biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, flexibiliteit en energiezuinigheid.

Wij nemen de installatie en het onderhoud voor u uit handen

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de levering en de installatie van de solar ledverlichting voor uw bedrijfshal? Of ziet u het niet zitten zelf alle industriele ledverlichting te vervangen? Met de service van Lux Systems is dat geen enkel probleem. Naast het deskundig advies en de levering, regelen wij ook de installatie van de solar ledverlichting in uw bedrijfshal. Wij hebben een team van ervaren monteurs die het plaatsen van solar verlichting voor bedrijven uit handen neemt. Onze monteurs vernieuwen uw bedrijfsverlichting vakkundig en professioneel.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor bedrijfshalverlichting

Wilt u advies, een offerte aanvragen of heeft u een vraag over de solar ledverlichting voor uw bedrijfshal of ledverlichting voor uw parkeergarage? Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen met onze solar verlichting voor bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op over uw bedrijfshalverlichting via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over solar bedrijfsverlichting? Vul dan ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

bottom of page