top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Industriële ledverlichting

Bent u op zoek naar industriële ledverlichting? Zoek niet verder, want bij Lux Systems uit De Rijp vindt u het. Wij bieden u een breed aanbod ledverlichting voor gebruik in de industrie aan. In welke sector uw bedrijf ook actief is, wij hebben voor elke bedrijfshal, fabriek of magazijn een passende oplossing. Staat u op het punt uw verlichting te vervangen? Dan raden wij u aan te investeren in onze ledverlichting voor de industrie.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Uitgebreid assortiment industriële ledverlichting

Bij Lux Systems adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw industriële ledverlichting. Door ons ruime assortiment hebben wij dan ook vele mogelijkheden op het gebied van industriële ledverlichting. Onze specialisten helpen u graag bij de keuze van de ledverlichting voor uw kantoor. Of zelfs buitenverlichting voor uw bedrijfspand. Wij bieden u de juiste tl-buizen, led-armaturen of ledlampen. De keuze van uw lampen is namelijk sterk afhankelijk van het type bedrijf. Zo heeft een bedrijfshal in de auto-industrie andere lampen nodig dan groothandels met bijvoorbeeld vriescellen. Hierbij is het namelijk belangrijk dat de verlichting bestand is tegen vocht en temperatuurswisselingen. Door al deze factoren in acht te nemen slagen wij er keer op keer in om onze klanten, in welke industrie dan ook, te voorzien van de juiste ledverlichting.

Strak en modern design met onze eigen luxline pro

Bent u op zoek naar een efficiënte en veelzijdige verlichtingsoplossing voor uw bedrijf? Maak kennis met de Luxline Pro, een geavanceerd systeem van lijnverlichting dat is ontworpen om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, de Luxline Pro biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, flexibiliteit en energiezuinigheid. Door gebruik te maken van een dipswitch is dit armatuur zeer veelzijdig, hierdoor is hij uitermate geschikt voor industrie. 

Vraag meer informatie aan over ledverlichting voor de industrie

Verlichting en veiligheid zijn twee belangrijke factoren voor uw bedrijf. Zeker wanneer uw onderneming actief is in de ochtend en/of avonduren, is goede led-werkplaatsverlichting van belang. Wilt u meer informatie hierover? Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw industriële ledverlichting. Wilt u uw industriële ledverlichting bij Lux Systems in De Rijp, afnemen en direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij stellen uw offerte op en nemen uw vragen over ledverlichting voor de industrie zo snel mogelijk in behandeling.

bottom of page