top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Industriële ledverlichting

Bent u op zoek naar industriële ledverlichting? Zoek niet verder, want bij Lux Systems uit De Rijp vindt u het. Wij bieden u een breed aanbod ledverlichting aan. In welke industrie uw bedrijf ook actief is, wij hebben voor elke bedrijfshal, fabriek of magazijn een passende oplossing. Staat u op het punt uw verlichting te vervangen? Wij raden u aan te investeren in ledverlichting.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

 

Uitgebreid assortiment industriële ledverlichting

Bij Lux Systems adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw industriële ledverlichting. Door ons ruime assortiment hebben wij vele mogelijkheden op het gebied van industriële ledverlichting. Onze specialisten helpen u graag bij de keuze van ledverlichting voor uw kantoor. Of zelfs buitenverlichting voor uw bedrijfspand. Wij bieden u de juiste tl-buizen, led-armaturen of ledlampen. De keuze van uw lampen is namelijk sterk afhankelijk van het type bedrijf. Zo heeft een bedrijfshal in de auto-industrie andere lampen nodig dan groothandels met bijvoorbeeld vriescellen. Hierbij is het namelijk belangrijk dat de verlichting bestand is tegen vocht en temperatuurswisselingen.

Vraag meer informatie aan over industriële ledverlichting

Verlichting en veiligheid zijn twee belangrijke factoren voor u als bedrijf. Zeker wanneer uw bedrijf actief is in de ochtend en/of avonduren, is goede led-werkplaatsverlichting van belang. Wilt u meer informatie hierover? Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw industriële ledverlichting. Wilt u uw industriële ledverlichting bij Lux Systems in De Rijp, afnemen en direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij stellen uw offerte op en nemen uw vragen zo snel mogelijk in behandeling.

bottom of page