Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar industriële ledverlichting? Zoek niet verder, want bij Lux Systems vindt u het! Wij hebben een uitgebreid assortiment ledverlichting. In welke industrie uw bedrijf ook actief is, wij hebben voor elke bedrijfshal, fabriek of magazijn een passende oplossing! Staat u op het punt uw verlichting te vervangen? Wij raden u aan te investeren in ledverlichting. Dit is een energiezuinige en duurzame optie, waarbij u enorm bespaart op uw energiekosten. Wist u dat u met ledverlichting tot wel 50% bespaart op uw energiekosten ten opzichte van conventionele lampen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Uitgebreid assortiment industriële ledverlichting

Bij Lux Systems adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw industriële ledverlichting. Door ons ruime assortiment hebben wij vele mogelijkheden op het gebied van industriële ledverlichting. Onze specialisten helpen u graag bij de keuze van de juiste tl-buizen, led-armaturen of ledlampen. De keuze van uw lampen is namelijk sterk afhankelijk van het type bedrijf. Zo heeft een bedrijfshal in de auto-industrie andere lampen nodig dan groothandels met bijvoorbeeld vriescellen. Hierbij is het namelijk belangrijk dat de verlichting bestand is tegen vocht en temperatuurswisselingen. Wij adviseren u graag over de verschillende typen verlichting.

Verlichting en veiligheid

Verlichting en veiligheid zijn twee belangrijke factoren voor u als bedrijf. Zeker wanneer uw bedrijf actief is in de ochtend en/of avonduren, is goede verlichting van essentieel belang. De juiste verlichting draagt namelijk bij aan de veiligheid van uw personeel en uw bedrijfswerkzaamheden. Wilt u meer informatie hierover? Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw industriële ledverlichting.

Vraag meer informatie aan over industriële ledverlichting

Wilt u uw industriële ledverlichting bij Lux Systems in De Rijp, in regio Alkmaar, afnemen en direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij stellen uw offerte op en nemen uw vragen zo snel mogelijk in behandeling.

Ook interessant:

Buitenverlichting bedrijfspand | Led werkplaatsverlichting | Ledverlichting kantoor