top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Buitenverlichting voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar buitenverlichting voor uw bedrijfspand? Lux Systems uit De Rijp is gespecialiseerd in projectverlichting, lichtplannen en lichtadvies op maat. Als u uw bedrijfspand van buitenverlichitng wilt voorzien is het verstandig om een deskundige in te schakelen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar welke zijn geschikt voor uw bedrijf? Wij helpen u daarom graag de juiste keuze te maken. De buitenverlichting van uw bedrijfspand is volledig afhankelijk van uw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

 

Zo helpen wij u met de buitenverlichting van uw bedrijfspand

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, gaan wij voor u aan de slag met een lichtplan. Hierin brengen wij de huidige buitenverlichting van uw bedrijfspand in kaart. Hierna volgt er een op maat gemaakt plan, waarin al uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan bod komen. Wat is het doel van de buitenverlichting? Heeft u de buitenverlichting nodig voor werkzaamheden van uw personeel, wilt u uw gevel verlicht hebben of bent u op zoek naar straatverlichting of projectverlichting? Er zijn belangrijke vragen die u uw zelf moet stellen bij het opstellen van een lichtplan. Elke type verlichting heeft zo andere lampen. Misschien bent u wel op zoek naar ledverlichting voor het magazijn? Alles is mogelijk bij Lux Systems.

Planning en installatie bij buitenverlichting van uw bedrijfspand

Zodra wij samen in kaart hebben gebracht wat uw wensen zijn, gaan wij voor u aan de slag. We leggen de kabels, plaatsen de armaturen en hangen de verlichting op. Kortom, u hoeft nergens meer naar om te kijken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de buitenverlichting van uw bedrijfspand volledig volgens afspraak wordt geïnstalleerd.

Plan een afspraak met ons in

Bent u overtuigd van onze service en wilt u een afspraak inplannen bij ons in De Rijp of een offerte aanvragen voor de buitenverlichting van uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, bijvoorbeeld verlichting voor zorginstellingen? Vul dan ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

bottom of page