Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar buitenverlichting voor uw bedrijfspand? Wij zijn gespecialiseerd in projectverlichting, lichtplannen en lichtadvies op maat. Wanneer u uw bedrijfspand wilt voorzien van buitenverlichting is het verstandig een specialist in te schakelen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden, maar welke zijn geschikt voor uw bedrijf? Wij helpen u daarom graag de juiste keuze te maken. De buitenverlichting van uw bedrijfspand is volledig afhankelijk van uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Zo helpen wij u met de buitenverlichting van uw bedrijfspand

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, gaan wij voor u aan de slag met een lichtplan. Hierin brengen wij de huidige buitenverlichting van uw bedrijfspand in kaart. Hierna volgt er een op maat gemaakt plan, waarin al uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan bod komen. Wat is het uiteindelijke doel van de buitenverlichting? Heeft u de buitenverlichting nodig voor werkzaamheden van uw personeel, wilt u uw gevel verlicht hebben, of bent u op zoek naar straatverlichting? Dit zijn belangrijke vragen bij het opstellen van een lichtplan. Zo heeft elk type verlichting andere lampen.

Planning en installatie bij buitenverlichting van uw bedrijfspand

Zodra wij samen in kaart hebben gebracht wat uw wensen zijn, gaan wij voor u aan de slag. We leggen de kabels, we plaatsen de armaturen en we hangen de verlichting op. Kortom, u hoeft nergens meer naar om te kijken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de buitenverlichting van uw bedrijfspand volledig volgens afspraak wordt geïnstalleerd.

Plan een afspraak met ons in

Bent u overtuigd van onze service en wilt u een afspraak inplannen bij ons in De Rijp, nabij Alkmaar, of een offerte aanvragen voor de buitenverlichting van uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Heeft u vragen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Ook interessant:

Ledverlichting magazijn | Verlichting zorginstellingen | Projectverlichting