Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Wij van Lux Systems zijn al jarenlang actief op het gebied van projectverlichting. Hierin voorzien wij zowel de kleine als de grote ondernemer van een passend advies. Met ons uitgebreide assortiment hebben we voor elk bedrijf een oplossing. Onze lichtspecialisten onderscheiden zich met hun persoonlijke advies en streven altijd naar de beste kwaliteit en de voordeligste optie voor uw project. Bent u benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees snel verder.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Lux Systems, uw specialist in projectverlichting

Bent u op zoek naar projectverlichting voor uw kantoor, bedrijfshal, magazijn of werkplaats? Of heeft u een ander project en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze expertise bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor professionele projectverlichting waarbij wij rekening houden met uw budget en uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij maken voor uw project, klein of groot, graag een offerte op maat! Onze specialisten staan voor u klaar!

Oplossing op maat voor uw projectverlichting

Zo hebben wij voor elk project passende oplossingen. Denk hierbij aan grote kantoorprojecten, industrieprojecten of beurzen. Ook kleinere projecten zoals uw winkel, showroom of kantoor voorzien wij graag van de juiste verlichting. Hierin staan uw wensen en voorkeuren centraal. Geef uw kantoor de juiste sfeer en uitstraling of zet uw producten in de spotlights. Met ons ruime assortiment hebben wij altijd een gepaste oplossing. Hierbij houden wij rekening met verduurzaming en uw energiekosten. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd energiezuinigere opties voor uw huidige verlichting mogelijk zijn. Met de projectverlichting van Lux Systems bent u verzekerd van kwaliteit en service voor een eerlijke prijs!

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over projectverlichting of wilt u een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij helpen u graag verder vanuit De Rijp in regio Alkmaar.

Ook interessant:

Ledverlichting bedrijven | Ledverlichting winkel | Verlichtingsadvies