top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Projectverlichting

Wij van Lux Systems zijn al jarenlang actief op het gebied van projectverlichting. Hierin voorzien wij zowel de kleine als de grote ondernemer van een passend advies. Met ons uitgebreide assortiment hebben we voor elk bedrijf een oplossing. De lichtspecialisten van ons bedrijf uit De Rijp onderscheiden zich met hun persoonlijke advies, en streven altijd naar de beste kwaliteit en de voordeligste optie voor uw project.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij zijn uw specialist in projectverlichting

Bent u op zoek naar projectverlichting voor uw kantoor, bedrijfshal, magazijn of werkplaats? Of wilt u ledverlichting voor uw winkel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan hebben wij voor elk project een passende oplossingen. Als we een voorstel doen voor uw projectverlichting, houden we rekening met uw budget, uw wensen en uw voorkeuren. Zo zorgen onze specialisten voor de beste ledverlichting voor bedrijven. Geef met onze hulp uw kantoor de juiste sfeer en uitstraling, of zet uw producten in de spotlights met hoogwaardige projectverlichting.

Vraag naar alle opties

Wilt u meer informatie over projectverlichting of wilt u een offerte ontvangen? Met de projectverlichting van Lux Systems bent u verzekerd van kwaliteit en service voor een eerlijke prijs! Ook identificeren wij mogelijkheden tot verduurzaming. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij geven u vanuit De Rijp graag verlichtingadvies.

bottom of page