Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar verlichtingsadvies voor uw bedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en plaatsen van ledverlichting voor bedrijfsmatige toepassingen. Zo bieden wij ledverlichting aan voor allerlei bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd en creatief in het bedenken van passende en energiezuinige oplossingen voor uw verlichting. Bent u op zoek naar lichtadvies op maat? Wij ontwerpen een uitgebreid lichtplan voor uw bedrijf. Bent u bnieuwd hoe wij te werk gaan? Lees snel verder!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Uw verlichtingsadvies op maat

Met een verlichtingsadvies op maat streven wij naar de beste service en de eerlijkste prijs voor u als klant. Onze lichtspecialisten voorzien u graag van lichtadvies op maat. Hierbij staan uw wensen en voorkeuren altijd centraal. Samen kijken wij wat in uw situatie van toepassing is en welke lichtopties u heeft. Vraagt een ruimte om felle of juist rustige verlichting? Hoe is de natuurlijke lichtinval? Er wordt gezamenlijk gezocht naar dé ideale lichtoplossing voor uw bedrijf. Hierin houden wij bijvoorbeeld ook rekening met energieverbruik. Heeft u ruimtes die lange tijd leeg staan? In dat geval bieden bewegingssensoren uitkomst. Wanneer er niemand aanwezig is, zal het licht niet aangaan. Hiermee bespaart u op jaarbasis flink op uw energiekosten.

Vakmanschap vindt u bij ons

In sommige gevallen vraagt uw situatie een op maat gemaakte oplossing. Met onze lichtspecialisten en ervaren monteurs is dit geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee en streven naar de beste service en dienstverlening. Zo staan wij ook buiten winkeltijden en/of kantoortijden voor u klaar. Bij Lux Systems bent u verzekerd van een duurzame oplossing op maat voor elke situatie. Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Maak een afspraak en ontvang gedegen verlichtingsadvies

Bent u overtuigd van onze service en heeft u interesse in een verlichtingsadvies? Neem vrijblijvend contact met ons team uit De Rijp, in regio Alkmaar, op via +31(299) 675041 of stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl. Wij behandelen uw offerteaanvraag of vragen zo snel mogelijk.

Ook interessant:

Ledverlichting bedrijfshal | Buitenverlichting bedrijfspand Projectverlichting