Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar de juiste ledverlichting voor uw winkel? Wij zijn al jaren een betrouwbare leverancier van ledverlichting. Staat u op het punt uw winkelverlichting te vervangen door ledverlichting? Wij helpen u graag. De showroomverlichting of ledverlichting van uw winkel is van essentieel belang voor de winkelervaring van klanten. Zo roepen bepaalde lichtkleuren een gevoel op bij mensen. Als ondernemer is het belangrijk hierop in te spelen! Wilt u weten hoe?

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Zo helpen wij u met de ledverlichting van uw winkel

Wanneer u ’s avonds over straat loopt, valt de ene etalage vaak beter op dan de andere. Dit is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. De juiste verlichting is hierbij een belangrijk onderdeel. Wilt u weten hoe u de ledverlichting van uw winkel kunt optimaliseren? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Met behulp van ons lichtplan maken wij op basis van uw wensen en voorkeuren een analyse en gaan we voor u aan de slag.

Ledverlichting voor elke type winkel

Wat is dan de beste verlichting voor uw winkel? Dit is sterk afhankelijk van het type winkel of showroom. Verkoopt u bijvoorbeeld wasmachines, planten of kleding? In vrijwel elke sector treft u een ander type showroomverlichting aan. Door te spelen met sterkte en warmtekleuren is het mogelijk een bepaalde sfeer te creëren. Zo heeft een kledingwinkel vaak rustgevender licht dan een witgoedwinkel, waar de lichtkleur koeler is. Wilt u met uw etalage of een bepaald product de aandacht trekken? Wij bieden u de diensten die u helpen!

Advies op maat

Welk type ledverlichting past het beste bij uw winkel of showroom? Onze deskundigen adviseren u hier graag in. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van ledverlichting in de bedrijfssector weten wij wat belangrijk is. Neem contact op met een van onze specialisten. Zij stellen samen met u een lichtplan op om uw ruimte optimaal in te richten.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in ledverlichting of dynamische verlichting op uw kantoor en wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons bedrijf uit De Rijp, in regio Alkmaar, op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij nemen uw vragen zo snel mogelijk in behandeling.

 

Ook interessant:

Verlichting werkplek | Lichtplan op maat | Verlichtingsadvies