top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor uw winkel

Bent u op zoek naar de juiste ledverlichting voor uw winkel? Lux Systems uit De Rijp is al jaren een betrouwbare leverancier van ledverlichting. Staat u op het punt uw winkelverlichting te vervangen door ledverlichting? Dan helpen wij u graag. De showroomverlichting of ledverlichting van uw winkel is namelijk van essentieel belang voor de winkelervaring van klanten en dus het succes van uw onderneming.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Zo helpen wij u met de ledverlichting van uw winkel

Wanneer u ’s avonds over straat loopt, valt de ene etalage vaak beter op dan de andere. Dit is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. De juiste showroomverlichting is hierbij een belangrijk onderdeel. Wilt u weten hoe u de ledverlichting van uw winkel kunt optimaliseren? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een lichtiplan voor de verlichting van uw werkplek.

Onze showroomverlichting is geschikt voor ieder type winkel

Wat is dan de beste verlichting voor uw winkel? Dit is sterk afhankelijk van het type winkel of showroom. In vrijwel elke sector treft u een ander type showroomverlichting aan. Door te spelen met sterktes en warmtekleuren is het mogelijk een effectieve sfeer te creëren. Zo heeft een kledingwinkel vaak rustgevender licht dan een witgoedwinkel, waar de lichtkleur koeler is. Wilt u met uw etalage of een bepaald product de aandacht trekken? Wij bieden u de diensten die u helpen! Voor de ledverlichting van uw winkel of showroom stellen er graag een lichtplan op maat op.

Neem contact met ons op voor onder meer showroomverlichting

Heeft u interesse in ledverlichting of dynamische verlichting op uw kantoor en wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons bedrijf op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij geven u graag het verlichtingadvies dat leidt tot de perfecte showroomverlichting.

bottom of page