Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die een lichtplan op maat maakt? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verlichting in de bedrijfssector zijn wij uw ideale partner. Wij bieden ledverlichting voor kantoren, magazijnen, bedrijfshallen en winkels. Wij zijn gespecialiseerd en creatief in het bedenken van passende en energiezuinige verlichting voor uw bedrijf. Hiervoor bieden wij een lichtplan op maat. Met behulp van een lichtspecialist gaan wij kijken naar uw bedrijfsruimte. Wij brengen uw wensen en behoeften in kaart en kijken samen naar de mogelijkheden. Bent u benieuwd hoe wij dit doen?

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Een lichtplan op maat? Lux Systems is uw specialist!

Bij een efficiënt lichtplan komen verschillende factoren kijken. Denk hierbij aan de ruimtes van uw bedrijf, de lichtinval, en hoe de ruimtes zijn ingedeeld. Welke ruimtes hebben voldoende verlichting en waar heeft u extra verlichting nodig? Met behulp van onze lichtontwerpsoftware DIALux gaan onze specialisten voor u aan het werk. Zij hebben jarenlange ervaring in het opstellen van een lichtplan op maat. Met ons lichtplan bent u verzekerd van een optimale belichting in uw kantoor, magazijn, bedrijfshal of andere ruimte. Wilt u meer weten over onze service? Vraag naar de mogelijkheden voor een lichtplan op maat.

Voor elk budget een passend advies

Wanneer wij een lichtplan op maat voor u maken, nemen we alle relevante zaken met u door. Hierin staan uw wensen en voorkeuren centraal, maar houden wij ook rekening met uw budget. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij in elke prijsklasse voor u een passend advies. Ook houden wij rekening met uw energiekosten. Naast het lichtplan op maat verzorgen wij ook de installatie. Met onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij uw partner in ledverlichting.

Vraag uw offerte aan voor een lichtplan op maat

Bent u overtuigd van onze service en heeft u interesse in een lichtplan op maat? Vraag een offerte aan! Neem contact met ons team uit De Rijp, in regio Alkmaar, op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij behandelen uw vragen en offerteaanvraag zo snel mogelijk.

Ook interessant:

Led werkplaatsverlichting | Ledverlichting parkeergarage | Verlichting zorginstellingen