top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Lichtplan op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een lichtplan op maat maakt? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verlichting in de bedrijfssector zijn wij uw ideale partner. Lux Systems uit De Rijp biedt ledverlichting voor kantoren, magazijnen, bedrijfshallen en winkels aan. Wij zijn gespecialiseerd en creatief in het bedenken van passende en energiezuinige verlichting voor uw bedrijf. Hiervoor bieden wij u een lichtplan op maat aan.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Een lichtplan op maat? Wij zijn uw specialist!

Bij een efficiënt lichtplan komen verschillende factoren kijken. Met behulp van onze lichtontwerpsoftware DIALux gaan onze specialisten voor u aan het werk om de noden van uw bedrijfsruimtes in kaart te brengen. Zij hebben jarenlange ervaring, waardoor een lichtplan op maat een garantie is. Met ons lichtplan bent u verzekerd van een optimale ledverlichting in uw parkeergarage, kantoor, bedrijfshal of andere ruime. Wilt u meer weten over onze service en installatiemogelijkheden? We bespreken het allemaal als we u een lichtplan op maat uitleggen.

Voor elk budget een passend advies

Wanneer wij een lichtplan op maat voor u maken, nemen we alle relevante zaken met u door. Hierin staan uw wensen en voorkeuren centraal, maar houden wij ook rekening met uw budget. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij in elke prijsklasse voor u een passend advies. Ook houden wij rekening met uw energiekosten. Het is tevens mogelijk om financiering aan te vragen. Naast het lichtplan op maat verzorgen wij overigens ook de installatie. Met onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij uw partner in onder meer verlichting voor zorginstellingen.

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd led als werkplaatsverlichting? Of heeft u interesse in een lichtplan op maat? Vraag dan een offerte aan! Neem contact met ons team op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij behandelen uw vragen en offerteaanvraag zo snel mogelijk. Voor u het weet beschikt u over lichtplan op maat.

bottom of page