Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bent u op zoek naar ledverlichting voor uw parkeergarage? Met onze kennis en ervaring in het adviseren en plaatsen van ledverlichting voor bedrijfsmatige toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien jaarlijks vele bedrijven van passende oplossingen voor verlichting. Dit zijn zowel kleine als grootschalige projecten. Bent u benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met ons bedrijf uit De Rijp, nabij Alkmaar!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Ontvang advies over ledverlichting voor uw parkeergarage

Voor parkeergarages adviseren wij zoveel mogelijk voor daglichtkleuren te kiezen. Ook moet er rekening gehouden worden met de lichtsterkte. U wilt de bestuurders niet verblinden op het moment dat zij de parkeergarage inrijden. Het is belangrijk de ledverlichting van uw parkeergarage zorgvuldig uit te zoeken. Zo voorkomt u ongevallen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met weersomstandigheden. Is uw parkeergarage volledig overdekt of bestaat deze uit een binnen en buitengarage? Houdt hier rekening mee! Zo zijn niet alle armaturen waterdicht. Wilt u hierover meer informatie of heeft u interesse in een lichtplan op maat? Wij helpen u graag bij met de ledverlichting van uw parkeergarage.

Bespaar op uw energiekosten met ledverlichting voor uw parkeergarage

Wilt u volledig overstappen op ledverlichting voor uw parkeergarage? Wij raden dit zeker aan. U kunt namelijk flink besparen op uw verlichting. Zo is ledverlichting tot 50% zuiniger dan conventionele verlichting en de levensduur is ook nog eens vele malen beter. Daarnaast bieden sensoren de mogelijkheid om flink op uw energiekosten te besparen. Heeft elke ruimte of elke verdieping 24 uur lang licht nodig? Door gebruik te maken van slimme sensoren die beweging detecteren, is het mogelijk om op jaarbasis flink te besparen op uw energiekosten. Wilt u hierover meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over ledverlichting voor uw parkeergarage of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041, stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Ook interessant:

Lichtplan kantoor | Led werkplaatsverlichting | Industriële ledverlichting