top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor de parkeergarage

Bent u op zoek een proffesional die ledverlichting in uw parkeergarage kan installeren? Wij voorzien jaarlijks vele bedrijven van passende oplossingen voor verlichting. Dit zijn zowel kleine als grootschalige projecten. Bent u benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met Lux Systems uit De Rijp.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Ontvang advies over ledverlichting voor uw parkeergarage

Voor uw parkeergarage adviseren wij zoveel mogelijk om daglichtkleuren te kiezen voor uw ledverlichting. Ook moet er rekening gehouden worden met de lichtsterkte. U wilt de bestuurders niet verblinden op het moment dat zij de parkeergarage inrijden. Het is dan ook belangrijk de ledverlichting van uw parkeergarage zorgvuldig uit te zoeken. Daarnaast is het relevent om rekening te houden met weersomstandigheden. Is uw parkeergarage volledig overdekt of bestaat deze uit een binnen en buitengarage? Dit is relevant, omdat niet alle armaturen waterdicht zijn. Laat dus snel een lichtplan op maat maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze specialisten staan natuurlijk ook klaar om andere opties te bespreken, zoals solar straatverlichting.

Vraag een offerte aan voor de perfecte garageverlichting

Wilt u meer informatie over ledverlichting voor uw parkeergarage? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor industriële ledverlichting? Neem dan contact met ons op, stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

bottom of page