top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Solar straatverlichting

Bent u op zoek naar Solar straatverlichting? Dan heeft Lux Systems uit De Rijp precies wat u zoekt. Wij hebben namelijk alles van projectverlichting tot lichtplannen en lichtadvies op maat. We zetten onze expertise graag in om u perfect te ontzorgen. Zo helpen u met het maken van de juiste keuze wat betreft uw Solar straatverlichting.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij helpen u met het installeren van Solar straatverlichting

Wilt u ook de ultieme Solar straatverlichting kopen? Als u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken, stellen wij eerst een lichtplan op. Hierin brengen wij uw huidige verlichting in kaart. Daarna volgt het opstellen van het plan, waarin we uw nieuwe Solar straatverlichting verwerken. Ook houden wij te allen tijde rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren én nemen we ook de functie van de verlichting in acht. Misschien wenst u ook wel buitenverlichting bij uw bedrijfspand? Dit zijn belangrijke vragen die we graag eerst met u doornemen. Ontdek alle mogelijkheden van ons bedrijf.

Laat uw bedrijventerrein opvallen

Heeft u interesse om uw oude straatverlichting te laten vervangen? Of wil u uw straat voorzien van nieuwe Solar straatverlichting? Vraag dan direct een offerte aan bij Lux Systems. Ontvangt u graag eerst wat meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

bottom of page