Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Solar straatverlichting

Bent u op zoek naar solar straatverlichting? Lux Systems uit De Rijp is gespecialiseerd in projectverlichting, lichtplannen en lichtadvies op maat. Wanneer u solar straatverlichting wilt laten installeren is het verstandig om een expert in te schakelen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Wij helpen u met het installeren van solar straatverlichting

Als u kiest om van onze diensten gebruik te maken, stellen wij eerst een lichtplan op. Hierin brengen wij uw huidige verlichting in kaart. Daarna volgt een op maat gemaakt plan, waarin we uw nieuwe solar straatverlichting in verwerken. Ook verwerken wij hierin uw persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook het uiteindelijke doel van de verlichting. Misschien wenst u ook wel buitenverlichting bij uw bedrijfspand? Dit zijn belangrijke vragen die we graag eerst met u doornemen. Ontdek alle mogelijkheden van ons bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse om uw oude straatverlichting te laten vervangen? Of wil u uw straat voorzien van nieuwe solar straatverlichting? Vraag dan direct een offerte aan bij ons bedrijf in De Rijp. Graag eerst wat meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over ledverlichting voor uw magazijn ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Ook interessant:

Verlichting zorginstellingen | Verlichting werkplek | Projectverlichting