top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Solar straatverlichting

Bent u op zoek naar solar straatverlichting? Lux Systems uit De Rijp is gespecialiseerd in projectverlichting, lichtplannen en lichtadvies op maat. Wanneer u solar straatverlichting wilt laten installeren is het verstandig om een expert in te schakelen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij helpen u met het installeren van solar straatverlichting

Als u kiest om van onze diensten gebruik te maken, stellen wij eerst een lichtplan op. Hierin brengen wij uw huidige verlichting in kaart. Daarna volgt een op maat gemaakt plan, waarin we uw nieuwe solar straatverlichting in verwerken. Ook verwerken wij hierin uw persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook het uiteindelijke doel van de verlichting. Misschien wenst u ook wel buitenverlichting bij uw bedrijfspand? Dit zijn belangrijke vragen die we graag eerst met u doornemen. Ontdek alle mogelijkheden van ons bedrijf.

Plan een afspraak in voor meer informatie

Heeft u interesse om uw kantoor te verduurzamen? Kies dan voor de diensten van Lux Systems uit De Rijp. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden om financiering aan te vragen om ledverlichting te laten installeren bij uw bedrijf. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

bottom of page