top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Verlichting voor zorginstellingen

Lux Systems uit De Rijp is dé professional op het gebied van (led)verlichting voor zorginstellingen. Voor de bewoners is een zorginstelling niet zomaar een plek. Het is hun thuis en zo moet dat ook voelen. Door hier met verlichting op in te spelen, krijgt de woonomgeving een ontspannen en warme uitstraling. Daarnaast heeft het werkend personeel behoefte aan een goede lichtvoorziening om het werk op de juiste manier uit te voeren. Met ons advies creëert u voor zowel patiënt, medewerker als bezoeker passende verlichting in zorginstellingen.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

De kracht van verlichting in zorginstellingen

Verlichting speelt een belangrijke rol in een mensenleven, bijvoorbeeld bij de biologische klok van de inwoners van een zorginstellingen. Naarmate men ouder wordt, neemt het ritme van het slapen en wakker zijn af. Hierdoor wordt de opname van daglicht, over kunstmatig daglicht, bepalend voor het ritme van patiënten. Dit geldt niet alleen voor ouderen. Daarnaast geeft warme verlichting een gevoel van veiligheid, waardoor patiënten in zorginstellingen minder gespannen zijn of zich minder eenzaam voelen. Kortom, door het nabootsen van het juiste licht zorgen zorginstellingen voor een goed slaapritme en optimaal herstel. Wij geven u hierover graag lichtadvies op maat. Wist u overigens dat wij uiterst bewust zijn van milieu- en energie-impact en u ook helpen te vodoen aan uw duurzaamheidsverplichtingen?

Wacht niet en neem vandaag nog contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt in ledverlichting voor bedrijven? Of wilt u een offerte aanvragen bij ons bedrijf in De Rijp? Of wilt u meer informatie over de verlichting van zorginstellingen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij staan voor u klaar.

bottom of page