top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Verlichting voor zorginstellingen

Lux Systems uit De Rijp is dé professional op het gebied van (led)verlichting voor zorginstellingen. Voor de bewoners is een zorginstelling niet zomaar een zorginstelling. Het is hun thuis en zo moet dat ook voelen. Door hier met verlichting op in te spelen krijgt een zorginstelling een ontspannen en warme uitstraling. Daarnaast heeft het werkend personeel behoefte aan een goede lichtvoorziening om het werk op de juiste manier uit te voeren. Met ons advies creëert u voor zowel patiënt, medewerker als bezoeker passende verlichting in zorginstellingen.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

De kracht van verlichting in zorginstellingen

Verlichting speelt een belangrijke rol, bijvoorbeeld bij de biologische klok van mensen in zorginstellingen. Naarmate iemand ouder wordt neemt het ritme van het slapen en wakker zijn af. De opname van daglicht is bepalend voor het ritme van patiënten. Dit geldt niet alleen voor ouderen. Ook voor jongeren en volwassenen is de verlichting van zorginstellingen essentieel voor de sfeer en de beleving. Zo geeft warm licht een gevoel van veiligheid, waardoor patiënten minder gespannen zijn of zich minder eenzaam voelen. Kortom, door het nabootsen van het juiste licht zorgt u als zorginstelling voor een goed slaapritme en optimaal herstel. Wij geven u graag lichtadvies op maat.

Energiebesparende verlichting

Ledverlichting geeft niet alleen het juiste licht voor patiënt en medewerker. Ook is het een duurzame keuze en brengt het de energiekosten aanzienlijk omlaag. Door te kiezen voor ledverlichting bespaart u als zorginstelling tot wel 50%. Door te investeren in het gebruik van de juiste verlichting dragen zorginstellingen bij aan een beter klimaat en de gezamenlijke klimaatdoelstellingen.

Wacht niet en neem vandaag nog contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt in ledverlichting voor bedrijven? Of wilt u een offerte aanvragen bij ons bedrijf in De Rijp? Of wilt u meer informatie over de verlichting van zorginstellingen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl.

bottom of page