Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Led als werkplaatsverlichting

Lux Systems uit De Rijp is dé specialist in led geschikt als werkplaatsverlichting. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en plaatsen van ledverlichting in de bedrijfssector. Bent u op zoek naar led als werkplaatsverlichting? Wij helpen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Als bedrijf is het van groot belang dat uw werkplaats op de juiste manier verlicht is. Een goed verlichte en veilige werkplaats is voor uw werknemers essentieel.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Advies voor led als werkplaatsverlichting

Elke werkplaats heeft een andere type verlichting nodig. Dit is onder meer afhankelijk van hoe uw werkplaats eruitziet. Hoe groot is uw werkplaats, hoe hoog is het plafond, waar bevinden de werkbanken zich? Dit zijn allemaal vragen die invloed hebben op het type en de hoeveelheid ledverlichting in uw werkplaats. Wilt u advies? Onze specialisten helpen u graag.

Verlichting en veiligheid

Voldoende licht is van essentieel belang voor de veiligheid van uw werknemers. Vrijwel alle werkplaatsen hebben een tekort aan natuurlijk licht, waardoor kunstlicht noodzakelijk is. Door de juiste ledverlichting te plaatsen, verlaagt u de kans op bedrijfsongevallen. Goede ledverlichting in uw magazijn is onsmisbaar. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat het juiste licht de productiviteit van uw werknemers ten goede komt.

Duurzaam en energiezuinig

Het werken met industriële ledverlichting biedt vele voordelen. Zo is het licht feller en gaat het direct aan. U hoeft dus niet te wachten tot het licht op volle sterkte is. Het gebruik van led voor uw werkplaatsverlichting ook een duurzame investering. Ledverlichting gaat langer mee en is tot 50% zuiniger dan conventionele verlichting. Kortom, bent u nog niet overgestapt op led voor uw werkplaatsverlichting? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan voor led werkplaatsverlichting

Wilt u meer informatie over led als werkplaatsverlichting? Of wilt u direct een offerteaanvraag doen? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041, stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl of vul ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp helpen u snel verder door een lichtplan van uw kantoor of werkplaats te maken.

Vraag een offerte aan voor led werkplaatsverlichting

Meer informatie over led werkplaatsverlichting of wilt u direct een offerteaanvraag doen? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(299) 675041, stuur een e-mail naar info@luxsystems.nl of vul ons contactformulier in. Onze professionals uit De Rijp, in regio Alkmaar, helpen u snel verder.

Ook interessant:

Industriële ledverlichting | Lichtplan kantoor | Ledverlichting magazijn