top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor uw magazijn

Bent u aan het twijfelen om over te stappen op ledverlichting in uw magazijn? Wij vertellen u graag alle voordelen en adviseren u graag. Met onze kennis en expertise in ledverlichting helpen wij jaarlijks vele bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatige toepassingen voor elke type bedrijf. Kleine, middelgrote of grote magazijnen? Wij zijn het bedrijf dat u zoekt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze lichtspecialisten uit De Rijp staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij adviseren u graag over ledverlichting geschikt voor uw magazijn

Bij magazijnen is het belangrijk rekening te houden met de lichtsterkte van uw verlichting. Dit in verband met de hoge plafonds. Met een lichtplan op maat houden wij hier uiteraard rekening mee. We maken een inventarisatie van de huidige situatie. Waar zitten de lichtpunten momenteel en hoeveel zijn dat er? Kan de verlichting voordeliger en efficiënter? Deze uitkomsten nemen wij mee in ons plan. Met de ervaring van onze specialisten bent u verzekerd van de juiste ledverlichting voor uw magazijn. Voor een magazijn adviseren wij verlichting die zoveel mogelijk in de buurt komt van het daglicht. Deze verlichting op uw werkplek is prettiger aan de ogen en uiteindelijk veiliger voor uw personeel.

Een duurzame en energiezuinige investering

Wanneer u overweegt ledverlichting aan te schaffen, houdt u er dan rekening mee dat dit vaak een eenmalige investering is. Zeker als u kiest voor ledverlichting. De levensduur van ledverlichting is namelijk vele malen hoger dan van conventionele verlichting. Aangezien het bij een magazijn vaak om grote ruimtes gaat, bespaart u hier al enorm op de kosten. Daarnaast is ledverlichting ook energiezuiniger. Wist u dat u tot wel 50% op energie bespaart met ledverlichting?

Service en kwaliteit

Lux Systems uit De Rijp staat voor service en kwaliteit tegen de beste prijs voor u als klant. Wij hebben een team van ervaren monteurs die voor u de installatie uit handen neemt. Zij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en professioneel installeren van de ledverlichting voor uw magazijn, maar zorgen wij ook voor verlichting bij zorginstellingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van ledverlichting in uw magazijn? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

bottom of page