Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Overweegt u over te stappen op ledverlichting voor uw magazijn? Wij adviseren u graag. Met onze kennis en expertise in ledverlichting helpen wij jaarlijks vele bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatige toepassingen voor elke type bedrijf. Kleine, middelgrote of grote magazijnen? Wij zijn het bedrijf dat u zoekt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze lichtspecialisten uit De Rijp in regio Alkmaar staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Ledverlichting voor uw magazijn? Lux Systems adviseert u!

Bij magazijnen is het belangrijk rekening te houden met de lichtsterkte van uw verlichting. Dit in verband met de hoge plafonds. Met een lichtplan op maat houden wij hier uiteraard rekening mee. We maken een inventarisatie van de huidige situatie. Waar zitten de lichtpunten momenteel en hoeveel zijn dat er? Kan de verlichting voordeliger en efficiënter? Deze uitkomsten nemen wij mee in ons plan. Met de ervaring van onze specialisten bent u verzekerd van de juiste ledverlichting voor uw magazijn. Voor een magazijn adviseren wij verlichting die zoveel mogelijk in de buurt komt van het daglicht. Dit is prettiger aan de ogen en uiteindelijk veiliger voor uw personeel.

Ledverlichting voor uw magazijn: duurzame en energiezuinige investering

Wanneer u overweegt ledverlichting aan te schaffen voor uw magazijn, houdt u er dan rekening mee dat dit vaak een eenmalige investering is. Zeker als u kiest voor ledverlichting. De levensduur van ledverlichting is namelijk vele malen hoger dan van conventionele verlichting. Aangezien het bij een magazijn vaak om grote ruimtes gaat, bespaart u hier al enorm op de kosten. Daarnaast is ledverlichting ook energiezuiniger. Wist u dat u tot wel 50% op energie bespaart met ledverlichting?

Service en kwaliteit

Lux Systems staat voor service en kwaliteit tegen de beste prijs voor u als klant. Wij hebben een team van ervaren monteurs die voor u de installatie uit handen neemt. Zij zijn gespecialiseerd in het  vakkundig en professioneel installeren van de ledverlichting voor uw magazijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over ledverlichting voor uw magazijn ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Ook interessant:

Verlichting zorginstellingen | Verlichting werkplek | Projectverlichting