top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Ledverlichting voor uw magazijn

Bent u aan het twijfelen om over te stappen op ledverlichting in uw magazijn? Wij vertellen u graag alle voordelen en adviseren u graag. Met onze kennis en expertise in ledverlichting helpen wij jaarlijks vele bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatige toepassingen voor elke type bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staat Lux Systems uit De Rijp voor u klaar.

led verlichting voor bedrijfshalen

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij adviseren u graag over ledverlichting geschikt voor uw magazijn

Bij magazijnen is het belangrijk rekening te houden met de lichtsterkte van uw verlichting. Dit in verband met de hoge plafonds. Met een lichtplan op maat wordt deze factor en meer uiteraard meegenomen. Wij zorgen verlichting op uw werkplek die lijkt op daglicht wat de gezondheid en productiviteit van uw personeel ten goede komt.

Een duurzame en energiezuinige investering

Wanneer u overweegt ledverlichting aan te schaffen voor uw magazijn, vindt u het vast prettig om te horen dat dit vaak een eenmalige investering is. De levensduur van ledverlichting is namelijk vele malen hoger dan van conventionele verlichting. Aangezien het bij een magazijn vaak om grote ruimtes gaat, bespaart u hier al enorm op de kosten. Daarnaast is ledverlichting energiezuiniger. Wist u dat u tot wel 50% op energie bespaart met ledverlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van ledverlichting in uw magazijn? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies voor uw magazijn of voor andere bedrijfsruimtes en zorginstellingen.

bottom of page