Neem contact met ons op: 0299-675041

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

 

Bij Lux Systems uit De Rijp, in regio Alkmaar, bent u aan het juiste adres voor de verlichting van uw werkplek. Met onze kennis en expertise voorzien wij u graag van een passend advies. Hierbij houden wij rekening met de inrichting van uw ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Met behulp van ons lichtplan creëren wij een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Goede verlichting op uw werkplek is namelijk van essentieel belang voor de concentratie van uw medewerkers. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten bent u verzekerd van kwaliteit en service. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de juiste verlichting en genieten uw medewerkers van een optimale werkplek. Met als resultaat een betere focus en hogere productiviteit! Ideaal toch?

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Industiele verlichting

Optimale verlichting van uw werkplek

Wat is het doel van uw werkplek? Wat zijn uw werkzaamheden? Komen er veel klanten over de vloer en wilt u een bepaalde sfeer creëren?  Of bent u op zoek naar verlichting voor de werkplek van uw medewerkers? Hierin zijn bijvoorbeeld lichtsterkte en de lichtkleur enorm belangrijk. Een van onze specialisten kijkt met u naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Met onze kennis en expertise helpen wij u met het samenstellen van uw gewenste werkplek. Wij hebben een ruim assortiment, met vele opties in ledverlichting, tl-buizen, armaturen enzovoorts. Zo beschikken wij over alle apparatuur om uw werkplek volledig naar wens in te richten.

Duurzaamheid en productiviteit stimuleren met verlichting van uw werkplek

Zoals u inmiddels weet, is verlichting van de werkplek enorm belangrijk. Het is bepalend voor zaken als productiviteit, maar ook voor verduurzaming en het omlaagbrengen van de energiekosten van uw bedrijf. Wilt u hierover meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Vraag meer informatie of een offerte op maat aan

Wilt u meer informatie over de verlichting van uw werkplek of direct een offerteaanvraag doen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041, vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Ook interessant:

Lichtplan op maat | Ledverlichting parkeergarage | Ledverlichting magazijn