top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Verlichting werkplek

Bij Lux Systems uit De Rijp bent u aan het juiste adres voor de verlichting van uw werkplek. Met onze kennis en expertise voorzien wij u graag van een passend advies. Hierbij houden wij rekening met de inrichting van uw ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Met behulp van ons lichtplan creëren wij een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Goede verlichting op uw werkplek is namelijk van essentieel belang voor de concentratie van uw medewerkers. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten bent u verzekerd van kwaliteit en service. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de juiste verlichting en genieten uw medewerkers van een optimale werkplek. Met als resultaat een betere focus en hogere productiviteit! Ideaal toch?

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Optimale verlichting van uw werkplek

Wat is het doel van uw werkplek? Wat zijn uw werkzaamheden? Komen er veel klanten over de vloer en wilt u een bepaalde sfeer creëren? Of bent u op zoek naar verlichting voor de werkplek van uw medewerkers? Hierin zijn bijvoorbeeld lichtsterkte en de lichtkleur enorm belangrijk. Een van onze specialisten kijkt met u naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Met onze kennis en expertise helpen wij u met het samenstellen van uw gewenste werkplek, bijvoorbeeld door ledverlichting in uw magazijn aan te brengen. Wij hebben een ruim assortiment, met vele opties in ledverlichting, tl-buizen, armaturen enzovoorts. Zo beschikt Lux Systems uit De Rijp over alle apparatuur om uw werkplek volledig naar wens in te richten. Daarnaast verzorgen wij ook ledverlichting op uw parkeergarage.

Duurzaamheid en productiviteit stimuleren

Zoals u inmiddels weet, is verlichting van de werkplek enorm belangrijk. Het is bepalend voor zaken als productiviteit, maar ook voor verduurzaming en het omlaag brengen van de energiekosten van uw bedrijf. Bij ons is tevens mogelijk om bestaande verlichting her te gebruiken.
Hierbij kunt u denken aan het hergebruiken van armaturen. Wilt u hierover meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de verlichting van uw werkplek of wilt u een lichtplan op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

bottom of page