top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Verlichting werkplek

Op Lux Systems uit De Rijp kunt u rekenen voor de verlichting van uw werkplek. Goede verlichting op uw werkplek is namelijk van essentieel belang voor de concentratie van uw medewerkers. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten bent u, met dit doel in onze gedachten, verzekerd van kwaliteit en service. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de juiste verlichting en genieten uw medewerkers van een optimale werkomgeving.

12 - Tonone X Bibelotte - 12 LR1.jpg

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Profiteer van een optimale verlichting van uw werkplek

Wat de functie van werkruimtes ook is; ze zijn zeker gebaat bij een goede verlichting, zodat uw werknemers werken in een goede werkplek. Een van onze specialisten kijkt met u naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Met onze kennis en expertise helpen wij u met het samenstellen van de verlichting voor uw werkplek, bijvoorbeeld door ledverlichting in uw magazijn aan te brengen. Wij hebben een ruim assortiment, met vele opties aan ledverlichting, tl-buizen, armaturen en nog veel meer. Zo beschikt Lux Systems over alle apparatuur om uw werkplek volledig naar wens in te richten. Tijdens onze werkzaamheden hebben we ook altijd oog voor duurzaamheid door bijvoorbeeld verlichting te laten onderhouden. Zelfs kantoorarmaturen geven we een nieuw leven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de verlichting van uw werkplek of wilt u een lichtplan op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van een passend advies over de verlichting van uw werkplek. We horen graag van u!

bottom of page