top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Label C verlichting

Wilt u graag gaan overstappen op de label C verlichting, het energielabel dat sinds 1 januari 2023 verplicht is voor verschillend kantoren? Laat u dan ontzorgen tijdens uw duurzame transitie door een echte verlichtingsexpert. Bij Lux Systems uit De Rijp blinken we namelijk uit in het verzorgen de perfecte kantoorverlichting, ook met label C. Geef aan ons door wat u wensen en mogelijkheden zijn, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Wij blinken uit in het toepassen van het energielabel C voor kantoren.

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

In-4-stappen-naar-Energielabel-C_hexagoon-800x600.jpg

Wij helpen u tijdens uw transitie naar Label C verlichting

Het aanpassen van uw verlichting naar een nieuwe kantoorinstallatie volgens de richtlijnen die het label C voorschrijft is een hele klus. Gelukkig, kunt u deze voor uzelf een stuk gemakkelijker maken door de hulp van een specialist in te schakelen die u hiervoor je juiste led kantoorverlichting aanbiedt. De overgang op het energielabel C betekent voor de meeste kantoren dat een vrij groot project gestart zal moeten worden. Er dient een verlichtingsplan op maat te worden opgesteld, zodat alle kantoorverlichting vervangen kan worden door verlichting met het label C. Uiteraard weet Lux Systems precies hoe het dat moet doen, ook voor uw bedrijf.

Waarom is kantoorverlichting met label C belangrijk?

Door verlichting te installeren met dit energielabel voor kantoren, zet u een belangrijke stap richting de verduurzaming van uw kantoor. Het label C is namelijk een indicatie van het energieverbruik van uw verlichting. Daarom is kantoorverlichting met het label C sinds 1 januari 2023 verplicht gesteld door de overheid voor bedrijven met meer dan 100m2 aan kantoorruimte. Wij verzorgen de door uw gewenste transitie en zorgen dat deze voldoet aan de gestelde richtlijnen. Daarbij heeft u uiteraard verschillende opties, zoals onze dynamische verlichting. Zo verzorgen wij een optimale installatie volgens energielabel C voor kantoren.  

Maak gebruik van onze vele verlichtingsopties

Schakel ons in vanwege onze kennis over het energielabel C voor kantoren! Wij zorgen voor een zorgeloze installatie van de verlichting met label C en zijn bovendien beschikbaar voor later lichtonderhoud voor bedrijven. Vul snel het contactformulier in of bel ons via +31(299) 675041 als u gebruik wilt maken van onze kantoorverlichting met label C.

bottom of page