top of page

Overige projecten

Raadhuis Jisp

In opdracht van Deene Elektrotechniek BV hebben we Led verlichting geplaatst op het raadhuis en en de Kerk van Jisp.

Raadhuis Jisp Noord-Holland (1).jpg

Shurgard opslag boxen

In opdracht van voorheen City Box, nu Shurgard, hebben we Led verlichting geplaatst in de vestigingen en op de daken voor het aanlichten van het logo. Een mooie realisatie van energiebesparing.

3000x2000.jpg

Spliethoff Transport B.V.

Voor de Big Lift kregen we de opdracht om meer licht te leveren met minder vermogen. Het is altijd en overal belangrijk om de juiste verlichting te plaatsen. Ook schepen kunnen wij voorzien van led verlichting. We hebben voor de Big Lift speciale Led-tubes ontwikkeld met een hoge lumen output en een lage voltage. Deze scheepsverlichting verbruikt minder energie en geeft meer werkverlichting en veiligheid voor de bemanning. En dit met minder kosten!

ff105889-large-max-w600.jpg

Blana Edam

Drukkerij Blana uit Edam is al bekend en op de goede weg met het verduurzamen van hun drukkerij. Lux Systems heeft er al meerdere projecten verzorgd. Zo hebben we het magazijn voorzien van retro-fit Led verlichting met de renovatie van de armaturen. Door de oude tl-verlichting te vervangen voor led realiseren we een grote besparing en meer lichtopbrengst. Het werklicht is er hierdoor flink op vooruit gegaan. De werkplaats hebben we voorzien van slagvaste armaturen. In het hele gebouw hebben we aanwezigheidsmelders geplaatst. Wederom een mooi project!

Blana-pand-3.jpg

H.T.C Santana

Led voor Tennisvereniging H.T.C. "Santana" Hoogkarspel!

Ook hier was de verlichting voor de sportvelden een hoge kostenpost. Met de Led verlichting van lux Systems kunnen deze kosten flink worden verlaagd. Het voordeel van Led veldverlichting is dat deze niet hoeft op te warmen, dus minder tijdsverspilling. Lichthinder voor de gebruiker is er niet meer, veel meer licht met minder lichthinder. 

938466c4-9f0c-49a9-9511-6938efd90594.jpg
bottom of page