top of page

Infrastructuur

Onze solar straatverlichting is uiterst geschikt voor speeltuinen en andere openbare ruimtes

Voordelen zijn

  • verbeterde bruikbaarheid en zichtbaarheid in de "donkere maanden"

  • Gevoel van veiligheid

  • Duurzame uitstraling en geen energie verbruik

Fiets en voetpad verlichting

Nieuwe verlichting plaatsen? of bestaande verlichting vervangen... Denk eens aan solarverlichting.

Deze zijn uitermate geschikt voor voet en fietspad verlichting. Door hun hoogwaardige afwerking en elegante design passen ze ideaal in elk straatbeeld. 

Daarnaast zijn deze armaturen voorzien van "Light on Demand". Wat in houdt dat de ze pas op volle sterkte gaan branden wanneer een voetganger of fietser passeert. 

themis (2).jpg

Woonwijken

Wij hebben een brede reeks aan solar armaturen beschikbaar. Hierdoor kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing bieden. 

Wij snappen dat verlichting een groot deel uitmaakt van de uitstraling en gevoel van veiligheid in de wijk. En denken hier ook graag met u in mee.

Mede hierdoor hebben wij ook een lijn "retro" ogende armaturen. Deze armaturen doen qua uiterlijk niet veel af van een standaard armatuur. Maar heeft wel alle voordelen en besparing!

header_S.jpg

Parkeerplaatsen

Goed zicht dat is belangrijk! Daarom hebben wij ook voor deze situatie een passende oplossing.

Bij het betreden van een parkeerplaats is het wenselijk om goede verlichting te hebben. Daarom staat vaak de verlichting hier de hele nacht aan. 

Hierop kan makkelijk bespaart worden met onze solar technologie. Door de slimme dimming van de armaturen, heb je nog steeds altijd licht! maar gebruik je geen energie meer. Goed voor het milieu, maar ook zeker voor uw portemonnee.

Daarnaast zijn al onze armaturen eenvoudig te plaatsen, omdat er hiervoor geen kabels nodig zijn om ze aan het energienet te verbinden.

parkeerplaats-bedrijf (1).jpg

Ons advies

Deze modellen zijn geschikt voor dit gebruik

2018_photinus_merkur150_zoom_edited.png
alara-lichtmast-zonnelichtmast-1.png
protos-zijkant.png
bottom of page