top of page

Kantoor en vastgoed

Hogere productiviteit en minder energiekosten met onze moderne Led verlichting op kantoor? Verlichting op de werkplek tot in de puntjes geregeld? Lux Systems is de leverancier van hoogwaardige professionele Led verlichting voor kantoren. 

​De energiekosten zijn voor bedrijven vaak hoge lasten. Door de toepassing van Led oplossingen gaan deze kosten flink omlaag. Uw bedrijf zal ruim 50% energiezuiniger zijn. Nieuwsgierig? We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming. Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en installaties op maat. 

Time Equities Inc.

In opdracht van Time Equities Inc. hebben we Led verlichting geplaatst in de  gerenoveerde etages. Het resultaat: verbetering van het werklicht, verbetering op de CO2 prestatieladder en flinke daling van energiekosten.

licht1.png

Retrofit verlichting

In opdracht van onze klant hebben we Led verlichting geplaatst in de bestaande armaturen (Retrofit) en hiermee een duurzame en energie besparende oplossing gerealiseerd. 

licht2.png

Rai Amsterdam

Omdat de oude grondspots van de RAI Amsterdam niet meer van deze tijd waren, en schoenzolen deden smelten, kreeg Lux Systems de opdracht om deze om te bouwen en te voorzien van onze speciale Led-unit. Het resultaat is niet alleen schitterend, maar levert ook een aanzienlijke energiebesparing op.

svb-logo.png

Sociale verzekeringsbank

In een parkeergarage staat de verlichting vaak 24 uur per dag, 365 dagen per jaar aan. Led biedt de oplossing! Voor de Sociale Verzekeringsbank in Zaandam hebben we in de parkeergarage de oude conventionele Tl-verlichting vernieuwd met Led armaturen waarmee een structurele energiebesparing en een verlaging van CO2-uitstoot wordt gerealiseerd. Een energiebesparende oplossing met een verbetering van de uitstraling!

De Sociale Verzekeringsbank heeft ons ook de opdracht gegeven om de oude downlights in de kantoren van de Sociale Verzekeringsbanken te vernieuwen voor Led downlights. Deze hebben we geplaatst in de gangen en in de openbare ruimtes. Een mooie stap naar meer lichtcomfort en een duurzame oplossing. 

bottom of page