top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Verduurzaming van w school

Zoekt u naar een goede manier om uw school te verduurzamen? Dan moet u beslist overwegen uw verlichting mee te nemen in uw plan. Overgaan op bijvoorbeeld de juiste ledverlichting of bestaande verlichting hergebruiken, kan exact de stap zijn die u moet zetten. Uiteraard kan Lux Systems uit de Rijp u hier perfect mee helpen. Met onze verlichting wordt de verduurzaming van uw kantoor een stuk gemakkelijker.  

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Verduurzaming van uw school door middel van verlichting

Als school zijnde is het belangrijk om een veilige en energiezuinige omgeving te bieden voor de leerlingen en het personeel. Daarom is het investeren in LED verlichting een slimme keuze. LED verlichting biedt namelijk niet alleen een heldere en aangename verlichting, maar bespaart ook op energiekosten en onderhoudskosten.

Ons LED bedrijf biedt een breed assortiment aan LED verlichting speciaal voor scholen. Van energiezuinige panelen en TL-buizen tot krachtige downlights en buitenverlichting, wij hebben alles in huis om de verlichting van jouw school te verbeteren.

Onze LED verlichting is niet alleen duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Zo worden onze LED lampen niet warm en geven ze geen UV-straling af, wat de veiligheid van de leerlingen en het personeel ten goede komt.

Onze deskundige adviseurs staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de verlichting van jouw school, rekening houdend met de specifieke wensen en behoeften van de school.

Benieuwd naar onze LED verlichting voor scholen? Neem gerust contact met ons op of bekijk ons assortiment online. Wij helpen je graag verder!

bottom of page