top of page

Zorg en welzijn

Ook de zorg is bezig met bezuinigen. Green deals is in het leven geroepen om te helpen bij het verduurzamen. De Milieuthermometer Zorg is een certificeerbaar milieumanagementsysteem. Hiermee stimuleert en borgt u een duurzame bedrijfsvoering. Tevens voldoet u hiermee aan de EED verplichting voor de energie-audit.

 

De juiste Led verlichting in de Zorg is belangrijk. Bijvoorbeeld voor mensen met een  lichamelijk en/of verstandelijke beperking, autisme of voor dementerende ouderen. Zo heeft iedere afdeling een specifieke wens en is het vaak belangrijk dat de Led verlichting een significante verbetering van de lichtkwaliteit heeft en niet 'flikkert'.  

 

Wij zijn er ons bewust van dat de installatie een grote impact kan hebben op bewoners/cliënten. Uiteraard staat tijdens onze installatie de klant, bewoner/cliënt centraal! Tijdens onze installatie zullen we de overlast tot het minimale te beperken.

Star SHL Rotterdam

Voor Star-SHL Rotterdam hebben wij de opdracht gekregen om de armaturen te vervangen voor Led armaturen. Dit levert een aanzienlijke energie besparing op en zorgt voor een prettige werkplek verlichting. Een werkplek met helder licht, de juiste lichtopbrengst en kleur. Een toegevoegde waarde die verder gaat dan alleen verlichting.

licht3.png

Snoezelruimtes

Ook ontwerpt Lux Systems 'Snoezelruimtes'. Een ruimte met een verscheidenheid aan Led lichtprojectoren, Led wielen, glinsterend glasvezel lichtgordijn in combinatie met geluid en Led wanden. Deze ruimte en activering prikkelt de belangrijkste zintuigen, werkt stimulerend en draagt zo bij aan de verbetering van het bewustzijn. 

licht 4.png

Prinsenstichting Purmerend

Voor de Prinsenstichting heeft Lux Systems ook een paar mooie projecten mogen draaien. Zo hebben wij in Purmerend een dagbestedingscomplex mogen voorzien van nieuwe LED binnen verlichting. 

Prinsenstichting hoofkantoor.jpg
bottom of page