top of page

✓ Complete lichtplannen ✓ Installatie & onderhoud ✓ Duurzaam lichtverbruik

Voordelen van LED verlichting

LED-verlichting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege de vele voordelen die het biedt. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting voor je op een rijtje gezet:

Bent u geïnteresseerd in onze ledverlichting?

Wij adviseren u graag over de voordelen van ledverlichting

LED-verlichting heeft talloze voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting:

  1. Energiezuinig: LED-lampen zijn zeer energiezuinig en verbruiken tot wel 80% minder energie dan traditionele gloei- en halogeenlampen. Dit resulteert in aanzienlijk lagere energierekeningen en minder uitstoot van broeikasgassen.

  2. Lange levensduur: LED-lampen hebben een veel langere levensduur dan traditionele lampen. Dit betekent minder vaak vervangen van lampen en minder afval.

  3. Milieuvriendelijk: LED-verlichting bevat geen giftige stoffen zoals kwik en heeft een veel lagere CO2-uitstoot dan traditionele verlichting. Hierdoor is LED-verlichting veel milieuvriendelijker.

  4. Hoge kwaliteit: LED-verlichting biedt een hoge lichtkwaliteit en een betere kleurweergave dan traditionele verlichting. Het biedt helder, consistent en flikkervrij licht, wat bijdraagt aan een betere werkomgeving en hogere productiviteit.

  5. Directe verlichting: LED-lampen produceren direct helder licht zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige andere soorten verlichting. Dit zorgt voor meer comfort en gemak.

  6. Flexibiliteit: LED-verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen en ruimtes. Bovendien kan LED-verlichting worden gedimd en aangepast aan de gewenste helderheid.

  7. Lage warmteontwikkeling: LED-verlichting produceert weinig warmte, waardoor het veiliger is en minder brandgevaarlijk dan traditionele verlichting.

  8. Kortom, LED-verlichting biedt tal van voordelen op het gebied van energiezuinigheid, duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit. Als je op zoek bent naar een betere verlichtingsoplossing voor jouw huis of bedrijf, dan is LED-verlichting zeker het overwegen waard.

Een duurzame en energiezuinige investering

Wanneer u overweegt ledverlichting aan te schaffen voor uw magazijn, vindt u het vast prettig om te horen dat dit vaak een eenmalige investering is. De levensduur van ledverlichting is namelijk vele malen hoger dan van conventionele verlichting. Aangezien het bij een magazijn vaak om grote ruimtes gaat, bespaart u hier al enorm op de kosten. Daarnaast is ledverlichting energiezuiniger. Wist u dat u tot wel 50% op energie bespaart met ledverlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van ledverlichting in uw magazijn? Neem dan contact met ons op via +31(299) 675041 of stuur ons een e-mail via info@luxsystems.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies voor uw magazijn of voor andere bedrijfsruimtes en zorginstellingen.

bottom of page